duminică, aprilie 14, 2024
Acasă Emisiuni Fresh Acces Prințesa războinică a României

Prințesa războinică a României

Cine spune că România nu poate avea o prințesă războinică? Dovada o aflați în emisiunea Fresh Acces, când Ana Otvoș, cu peste 170 de medalii naționale și internaționale, vine în platou cu senzaționala ei poveste de viață.

Cine este Ana Otvoș?

Tânăra care este originară din Târgoviște, s-a îndreptat spre gimnastică în copilărie, dar fiind înaltă, a fost îndrumată către handbal în școala generală. A urmat apoi un liceu cu profil sportiv și a absolvit cu specializarea volei. A absolvit ANEFS, specializarea atletism și a urmat un master pe Sport, Turism și Activități de timp liber.

A făcut parte din Lotul Național Olimpic al României timp de 15 ani și are în palmares peste 170 de medalii la competiții naționale și internaționale, dintre care două medalii consecutive la Campionatele Europene.

Cum se motivează campioana?

”Am trecut de foarte mult timp peste pragul în care aștept ca ceva să mă motiveze și consider că disciplina este ceea ce mă face să mă ridic din pat și să spun că astăzi trebuie să reușesc.”

Prințesa războinică a României, în platoul Fresh Acces

În emisiunea ”Fresh Acces” cu Anisa Săndulache și Abigail Sârbu, campioana descrie parcursul poveștii ei de succes:

”Am fost un copil obez și eram conștientă de acest lucru. Pe urmă am avut o adolescență destul de grea și îmi dădeam seama că eram puțin mai masculină din cauza sportului pe care l-am făcut. Acum mă bucur în sfârșit de feminitate. Și da sunt conștientă că sunt frumoasă. Nu știu dacă sunt frumoasă pentru altcineva dar sunt pentru mine. 

Am fost victima bullying-ului. Pe vremea mea nu se numea așa. Nici măcar nu aveam idee de concept. Însă acum sunt destul de actualizată. Lucrez într-o școală ca profesor de educație fizică și sport. În fiecare zi mă lovesc de acest fenomen. Dar da când mă uit în spate și eu am avut parte de acest lucru. Mi se zicea ”grasa”. De altfel acest lucru m-a motivat să mă apuc de sport.”

Aici poți urmări întreaga emisiune:

ULTIMELE ARTICOLE

Creștinii și frica de moarte

Frica de moarte a fost una dintre cele mai fundamentale temeri umane de-a lungul istoriei. Pentru mulți, credința religioasă a oferit un refugiu împotriva...

Case de marcat portabile potrivite pentru fiecare afacere

Vânzările și evidența fiscală a unei firme care desfășoară activități comerciale au nevoie de un suport tehnologic de calitate. Alegerea unei case de marcat...

De ce să le oferi copiilor cărți de Paște?

Chiar dacă mai sunt câteva săptămâni bune până la Paște, dacă ai copii sau dacă vei merge în vizită la cineva care are, probabil...

Cum să ne ferim de razele UV periculoase

Protejarea pielii împotriva razelor ultraviolete (UV) este esențială pentru prevenirea problemelor de sănătate precum arsurile solare, îmbătrânirea prematură a pielii și riscul de cancer...