8.5 C
București
luni, 27 iunie 2022
Acasă Editoriale Actualitate Principalul suspect pentru uciderea lui George Floyd, acuzat de evaziune fiscală

Principalul suspect pentru uciderea lui George Floyd, acuzat de evaziune fiscală

Principalul suspect pentru uciderea lui George Floyd, fostul ofițer de poliție Derek Chauvin a fost acuzat de mai multe infracțiuni de evaziune fiscală, relatează BBC.

Chauvin și soția sa sunt acuzați că nu au raportat venituri de la mai multe locuri de muncă și ar fi datorat statului Minnesota aproape 38.000 de dolari (aproape 33.000 de euro).

Bărbatul a fost filmat apăsând genunchiul pe gâtul lui Floyd timp de aproape nouă minute. Floyd a murit la scurt timp după acest incident, petrecut în luna mai. Moartea lui a dus la proteste la nivel global.

Chauvin a fost concediat și se confruntă acum cu acuzații de omor de gradul doi. Alți trei polițiști au fost, de asemenea, concediați și acuzați de complicitate la omor.

Acum, Chauvin și soția sa sunt acuzați că nu au raportat corect veniturile comune, care s-au ridicat la 464.433 dolari din 2014 până în 2019.

Acestea includ banii pe care Chauvin i-a primit pentru mai multe slujbe de bodygurard și pentru că lucra la un restaurant în weekend.

Soția lui Chauvin a început procedurile de divorț, după moartea lui George Floyd.

SourceDigi24

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

Sfaturi de îngrijire a grădinii pe timpul verii

Vara este perioada preferată a anului pentru mulți dintre noi, invocând amintiri de zile relaxante la plajă, aspersoare pe peluze uscate și momente de...

Dormitul pe pernă sau fără pernă? Cum este mai bine pentru sănătatea ta?

Un somn calitativ ne influențează fiecare aspect al vieții. Prin urmare, este foarte important să înțelegem ce efecte benefice are somnul asupra stării de...

3 sfaturi utile pentru prevenirea urgențelor stomatologice

Sănătatea orală trebuie să reprezinte o prioritate pentru persoanele de toate vârstele, însă mulți amână controlul stomatologic de rutină și intervențiile minore din diverse...

Președintele ANAF a vorbit despre evaziunea fiscală și controlul masiv ce urmează

Inspectorii ANAF vor verifica în principal veniturile a 561.000 de mii de români, respectiv cheltuielile acestora și achizițiile de mașini, apartamente, ori case.   Lucian Heiuș,...