8.5 C
București
miercuri, 30 noiembrie 2022
Acasă Editoriale Actualitate Prima măsură a României împotriva unei companii din Rusia

Prima măsură a României împotriva unei companii din Rusia

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) blochează fondurile deținute de compania aeriană rusă Aeroflot, controlată indirect de Vitaly Gennadyevich Savelyev, Mikhail Igorevich Poluboyarinov și Sergey Viktorovich Chemezov, informează Hotnews, aceasta fiind prima măsură a României împotriva unei companii din Rusia.

 

Este vorba despre reprezentanța companiei în România.

Decizia Fiscului a fost luată în urma măsurilor restrictive din Regulamentul UE 269/2014.
Vitaly Gennadyevich Savelyev este ministru al Transporturilor în Rusia și președinte al Aeroflot.

Igorevich Poluboyarinov, CEO-ul companiei, a lucrat pentru KGB

Igorevich Poluboyarinov este CEO al companiei, iar Sergey Viktorovich Chemezov este unul dintre apropiații lui Vladimir Putin, director general al Rostec, ce a lucrat în trecut pentru KGB (Serviciile Secrete Sovietice).

Mikhail Igorevich POLUBOYARINOV este directorul general al OJSC Aeroflot. OJSC Aeroflot este cea mai mare companie aeriană din Federația Rusă.

Aeroflot a operat zboruri ilegale către Crimeea

OJSC Aeroflot nu numai că furnizează servicii guvernului rus, dar generează și o sursă importantă de venituri pentru acesta. Aeroflot a operat zboruri ilegale către Crimeea ocupată.

La 24 februarie 2022, după etapele inițiale ale agresiunii Rusiei împotriva Ucrainei, Mikhail Igorevich POLUBOYARINOV, alături de alți 36 de oameni de afaceri, s-a întâlnit cu președintele Vladimir Putin și cu alți membri ai guvernului rus pentru a discuta impactul acțiunilor întreprinse în urma sancțiunilor occidentale.

Mikhail Igorevich POLUBOYARINOV, apropiat al lui Vladimir Putin

Faptul că a fost invitat să participe la această reuniune arată că este membru al cercului cel mai apropiat al lui Vladimir Putin și că sprijină sau pune în aplicare acțiuni sau politici care subminează sau amenință integritatea teritorială, suveranitatea și independența Ucrainei, precum și stabilitatea și securitatea Ucrainei.

De asemenea, acest lucru arată că este unul dintre oamenii de afaceri importanți, implicat în sectoare economice care furnizează o sursă substanțială de venit guvernului Federației Ruse, care este responsabil de anexarea Crimeei și de destabilizarea Ucrainei.

SourceHotNews


ULTIMELE ARTICOLE

Ce înseamnă dietă low carb?

Ce înseamnă dietă low carb? Este dieta o idee bună? Ea poate genera un stil de viață sănătos, nu doar prin a slăbi, ci...

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei. Acesta ar avea proprietăți care ajută creierul să se relaxeze și să se calmeze, invitând la...

Mă părăsește dacă nu pot avea copii!

Mă amenință că mă părăsește pentru că nu pot avea copii! Ce pot să fac? Este o frază care din nefericire o auzim din ce...

Statistică îngrijorătoare pe piața sh auto din România

Statistică îngrijorătoare pe piața sh auto din România. 1 din 5 mașini au kilometrajul modificat, ceea ce confirmă anxietatea multor potențiali cumpărători. Sinceritatea nu...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]