8.5 C
București
miercuri, 28 iulie 2021
Acasă Editoriale Actualitate Dacia Spring ar putea costa doar 7000 EUR

Dacia Spring ar putea costa doar 7000 EUR

Dacia a prezentat ieri prima sa mașină electrică: Dacia Spring. Modelul de serie va fi lansat în 2021, cu o autonomie de 200 km.

Dacia Spring urma să fie prezentată la Salonul Auto Electric de la Geneva, dar evenimentul a fost anulat din cauza coronavirusului așa că dezvăluirea noului model a fost făcută doar printr-un comunicat de presă.

Prezentarea oficială a primului model electric de la Dacia vine după ce săptămâna trecută, Renault, care deține și marca românească, a dat primele detalii despre modelul electric al Dacia.

Primul model electric Dacia era prezentat drept un „Urban City car” pentru a descrie poziționarea sa în piață. Această informație a dus la convingerea că viitorul model electric Dacia va fi înfrățit cu Renault K-ZE, pe care francezii l-au dedicat anul trecut pieței chineze, potrivit Autobild.

Deocamdată, nu se știe oficial cât costă, dar specialiștii vorbesc despre 17.000 de euro.

Cu reducerea oferită de actualul Program Rabla, ar putea ajunge la 7.000 de euro.

„Versiunea de serie vizează o autonomie de circa 200 km, fapt care garantează o utilizare polivalentă, atât în mediul urban, cât și pe trasee interurbane. Modelul de serie va fi disponibil în 2021.”, a declarat producătorul.

1 COMENTARIU

  1. „În cadrul Programului Rabla Plus, se acordă un ecotichet de 45.000 lei, dar
    nu mai mult de 50% din preţul de comercializare” – dacă Dacia Spring va fi 17.000, atunci o poți achiziționa cu 8.500 euro + ecotichetul de 8.500 euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

Adrian Secu, studentul care a ținut piept autorităților din România, învingător în instanță!

Adrian Secu, un tânăr în vârstă de 26 de ani, licențiat în inginerie electrică și știința calculatoarelor, student în anul II la Drept, a...

Au nevoie antreprenorii de coaching?

Începutul unui business este un pas important pentru orice antreprenor și o provocare continuă pe parcursul dezvoltării lui și a afacerii lui. Există, însă,...

28 IULIE ÎN ISTORIE

Ziua mondială de luptă împotriva hepatitei, inițiată de Alianța Mondială pentru Hepatită, în 2008, este marcată, în fiecare an, la 28 iulie.   Scopul acestei zile...

Bomba care aruncă în aer pandemia!

Începând cu anul viitor, CDC renunță la metoda de diagnosticare RT-PCR a noului coronavirus și recomandă laboratoarelor și centrelor de testare să se utilizeze...

COMENTARII RECENTE

Daniel Pop on 1 IULIE ÎN ISTORIE
Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?