Flori Stoian – A7TV – Trăiește viitorul!

Flori Stoian

Televiziunea a aparut in viata mea, dintr-o joaca. M-am inscris la o scoala de media, din curiozitatea de a afla ce se intampla in culisele celor mai importante programe de televiziune. In acelasi timp, eram studenta in anul I, la facultatea de Economie Generala, din cadrul ASE Bucuresti. Doar ca interesul meu pentru presa devenise mult mai mare decat mi-am imaginat si in vreme ce, colegii de facultate isi cautau locuri de munca in economie, eu petreceam timp in redactiile televiziunilor. In pana in 2013, cand am pasit in redactia The Money Channel, am simtit ca mi-am gasit locul profesional. Am inceput in redactia de stiri, iar la scurt timp, produceam si prezentam singura emisiune de fashion-business din Romania. N-a trecut mult, pana cand, mi-a fost incredintata si o emisiune economica de care m-am ocupat. A fost perioada in care m-am dezvoltat profesional, realizand emisiuni cu cele mai apreciate persoane publice din Romania, de la vedete de televiziune, la autoritati publice si antreprenori.

Desi televiziunea mi-a ocupat mult timp, studiile mele au continuat tot in domeniul economic si am absolvit in 2014, programul de Masterat -Comunicare in Afaceri, tot in cadrul Academiei de Studii Economice.

Si tot despre afaceri vorbesc si la A7TV, un loc in care jurnalismul se desfasoara cu acuratete; am oportunitatea de a realiza emisiunea Business la Superlativ, pe care o puteti urmari, in fiecare zi de joi.
Ador oamenii buni si veseli, din a caror intelepciune preiau zilnic. Sunt sensibila, zambesc din suflet, in fiecare zi si imi place sa aduc bucurie persoanelor din jur.
Citesc despre business, televiziune si moda si sunt o perfectionista asumata; ma implic doar in actiunile pe care le stapanesc.

In acesti 8 ani de legatura cu ecranul, am avut multi mentori, care au contribuit la evolutia mea, insa ii datorez multumiri speciale doamnei profesor de dictie, Ileana Cârstea Simion, de la care am invatat ca exista o singura cale de a deveni o voce in aceasta meserie: respectul pentru oameni.
Si inca ceva: traiesc in viitor! La fel si sloganul A7TV

Citeste mai mult