Antonia Fudulu – A7TV – Trăiește viitorul!

Antonia Fudulu

Sunt mezina familiei. M-am născut și am crescut într-o zonă perfectă de munte din Transilvania. Provin dintr-o familie simplă și modestă formată din 7 membrii. Am 3 surori frumoase și un frate care ne întrece pe toate. Nu am cunoscut oameni mai ospitalieri ca părinții mei. Nimeni nu intră în casa noastră fără să servească o masă caldă.

Alături de ei am învățat că simplitatea este cel mai frumos mod de a ieși în evidență.

Sunt căsătorită de mai bine de 7 ani cu un om a cărui răbdare cred că este din fier. Credeți-mă, am testat-o și încă o tot fac.
Mă susține în toate activitățile mai mult decât aș merita.

Televiziunea m-a fascinat dintotdeauna, dar nu am îndrăznit să cred că o voi practica. Nu am mai spus asta nimănui până acum. Uneori viața ne oferă mai mult decât am putea noi visa.

Nici pe departe nu sunt omul perfect al televiziunii. Cineva mi-a spus că sunt prea timidă. Este adevărat, pentru că fiecare poveste de viață a invitaților mei mă emoționează. Asta mă bucură și îmi confirmă încă o dată faptul că îmi pasă de ceea ce fac. Când filmez nu îmi caut cea mai bună variantă a mea. Pentru că îmi place să cred că am doar una, iar pe aceea trebuie să o stie oricine, cu bune si cu rele. Iar dacă am puncte vulnerabile cu atât mai bine. Consider că cei de acasă nu au pretenția să urmărească perfecțiunea. Ar fi o minciună.

În 2013 am absolvit un curs în televiziune în urma căruia am continuat să fac practică în redacția de știri Antena 3.
Formatul emisiunii Spune-mi CUM! l-am creat în perioada în care realizam o rubrică de sănătate la Speranța Tv acolo unde redactam totodată știri pentru un jurnal de seară.

În prezent Spune-mi CUM! crește frumos la A7tv. Îmi propun să realizez cât mai multe ediții de colecție care să ajungă exact la sufletul tău.

Citeste mai mult