Alina Ilioi Mureșan – A7TV – Trăiește viitorul!

Alina Ilioi Mureșan

Jurnalista s-a născut în Bucovina, orașul Rădăuți, locul în care a și început să cocheteze cu televiziunea de la vârsta de 17 ani. A fost crainică TV la Tv Rădăuți pentru aproape 2 ani, ca mai apoi să se mute în Cluj-Napoca, oraș în care a absolvit Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, specializare Jurnalism, și în același timp a lucrat și la Antena 1 Cluj. După o perioadă de 1 an în care a realizat și produs o emisiune de sănătate la A1 Cluj și a făcut reportaje sociale, Alina a început să fie și Corespondent Meteo pentru ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Un an mai târziu, Alina Mureșan a absolvit Jurnalismul, și-a dat demisia de la Antena 1 și s-a mutat în București unde a început să studieze masteratul de Comunicare Audio-Video din Cadrul SNSPA.
A publicat prima carte ”Așa vei ști că l-ai întâlnit pe EL”, a avut diferite colaborări printre care și cu o televiziune din SUA-Phoenix, Logos TV care realiza emisiuni pe platforma Ownzones. Timp de 5 luni a locuit în Arizona și a realizat aceste emisiuni, apoi s-a reîntors în România, București și a publicat a doua carte, ”Te iubesc pe nevăzute”.
Alina Ilioi Mureșan este căsătorită, are un copil și în prezent lucrează la A7TV, unde este realizatoarea emisiunii ”Alături de tine” și a rubricii ”Ție îți mai pasă?” din cadrul matinalului de la A7TV.

Citeste mai mult