Prevenția poate salva vieți – A7TV – Trăiește viitorul!

Ultimele articole:

Urmareste-ne:

Alice Șapca, invitata Alinei Ilioi Mureșan, și-a dorit să devină medic deoarece a vrut să-i demonstreze tatălui ei, care spunea că medicina nu este pentru fiica lui, exact contrariul.
A ales dermatologia deoarece a surprins-o prin gama vastă de patologii, dar si prin posibilitatea de a combina partea chirurgicală, cu cea estetică, dar și partea de patologie.
În munca ei, Alice este inspirată de pacient și de mulțumirea acestuia atunci când motivul pentru care s-a prezentat la medic a fost elucidat și tratat.
Este un medic care încearcă, în mod constant, să-si imbunătățească și să-și actualizeze informațiile despre patologiile dermatologice si tratamentele asociate.

„ A fi medic înseamnă dăruire. Pornești din start la un drum despre care știi că va fi lung, dar de la care te aștepți să-ți ofere satisfacția de a te trezi zilnic fericit și pregătit pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de cunoștințele acumulate de tine constant. Chiar dacă nu sunt dermatologul tipic care și-a ales această ramură a medicinei dinaintea admiterii la facultate, contactul cu dermatologia a fost momentul decisiv care mi-a schimbat perspectiva asupra felului în care vedeam anterior această specialitate. Zilele petrecute alături de medici dăruiți care pornind de la o manifestare cutanată puteau pendula între a fi clinicieni, patologi, esteticieni sau chirurgi, m-au determinat să realizez că dermatologia, prin varietatea de patologii abordate este specialitatea care întrunește pe deplin ceea ce îmi doream să fac și să fiu un medic complet.”

Cum arată o aluniţa periculoasă? Ce analize trebuie făcute ca să știm dacă trebuie extirpată, aflăm urmărind emisiunea ALĂTURI DE TINE

Distribuie articol:
Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *