8.5 C
București
miercuri, 12 mai 2021
Acasă Articole PREMIERĂ! RUXANDRA SĂRARU REVINE PE MICILE ECRANE, LA A7TV!

PREMIERĂ! RUXANDRA SĂRARU REVINE PE MICILE ECRANE, LA A7TV!

Ruxandra Săraru, un nume de referință în audiovizual și mass-media autohtonă, revine pe micul ecran, la A7TV.

 

Emisiunea „Față în față cu Ruxandra Săraru” va debuta în ziua aniversară a jurnalistei, sâmbătă, 17 aprilie, la ora 21:30.

În fiecare sâmbătă seara, la A7TV, Ruxandra Săraru va aduce în fața telespectatorilor personalități din aria politică și culturală care vor aborda tematici și probleme actuale ale societății noastre.

Talk show-ul realizat de Ruxandra Săraru își va respecta telespectatorii, oferind un standard de echidistanță și imparțialitate.

Fiica scriitorului Dinu Săraru, Ruxandra Săraru, are o activitate bogată în presa scrisă, radio și televiziune. Jurnalista a lucrat pentru Radio România Actualități, Pro Tv, Acasă Tv și Televiziunea Națională.

În ediția inaugurală a emisiunii „Față în față cu Ruxandra Săraru”, reputata jurnalistă o va avea invitată pe Anca Dragu, președintele Senatului.

Interviul va fi presărat cu detalii din viața personală, ținută departe de ochii presei, a celui de-al doilea om în stat, precum și cu planurile de viitor de ordin politic ale demnitarului.

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

MIHAI TRĂISTARIU, surpriză inedită în platoul Fresh Acces

Mihai Trăistariu, cântărețul care deține un număr record de participări la Eurovision, și-a dezvoltat o pasiune din a descoperi talente în materie de muzică.   Artistul...

Adevărul despre vaccinurile anti-Covid-19

Medicul infecționist Laurențiu Stratan, prezent la FRESH ACCES, a dezvăluit cum funcționează fiecare vaccin și care pot fi efectele adverse.   ”La Astra Zeneca -tehnologia este...

TEODOR MELEȘCANU: România plătește și acum la UE o contribuție anuală care sare de un miliard de Euro

Teodor Meleșcanu, fost ministru de externe, a vorbit, la A7TV, cu ocazia Zilei Europei, despre dezavantajele pe care le-a adus cu sine aderarea României...

MIHAI GĂINUȘĂ, de la telefonist la om de radio și televiziune

Mihai Alexandru Găinușă, numit de prieteni și Mișu Găinușă, a fost invitatul Natașei Culea în platoul emisiunii BookMedia.   Mereu o prezență tonică și ironică, Mihai...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?