joi, februarie 29, 2024
Acasă Articole PREMIERĂ! RUXANDRA SĂRARU REVINE PE MICILE ECRANE, LA A7TV!

PREMIERĂ! RUXANDRA SĂRARU REVINE PE MICILE ECRANE, LA A7TV!

Ruxandra Săraru, un nume de referință în audiovizual și mass-media autohtonă, revine pe micul ecran, la A7TV.

 

Emisiunea „Față în față cu Ruxandra Săraru” va debuta în ziua aniversară a jurnalistei, sâmbătă, 17 aprilie, la ora 21:30.

În fiecare sâmbătă seara, la A7TV, Ruxandra Săraru va aduce în fața telespectatorilor personalități din aria politică și culturală care vor aborda tematici și probleme actuale ale societății noastre.

Talk show-ul realizat de Ruxandra Săraru își va respecta telespectatorii, oferind un standard de echidistanță și imparțialitate.

Fiica scriitorului Dinu Săraru, Ruxandra Săraru, are o activitate bogată în presa scrisă, radio și televiziune. Jurnalista a lucrat pentru Radio România Actualități, Pro Tv, Acasă Tv și Televiziunea Națională.

În ediția inaugurală a emisiunii „Față în față cu Ruxandra Săraru”, reputata jurnalistă o va avea invitată pe Anca Dragu, președintele Senatului.

Interviul va fi presărat cu detalii din viața personală, ținută departe de ochii presei, a celui de-al doilea om în stat, precum și cu planurile de viitor de ordin politic ale demnitarului.

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Care sunt cele mai noi tendințe în materie de baterii de cadă?

În universul designului de baie contemporan, bateria de cadă nu mai este doar un element care oferă funcționalitate, ci și o piesă centrală ce...

Noptierele Smart pot fi integrate in orice dormitor? Care sunt stilurile de design cele mai potrivite?

În căutarea unei combinații perfecte între utilitatea tradițională și inovația tehnologică, noptierele Smart își fac tot mai mult loc în dormitoarele moderne. Aceste piese...

Ce poți vizita în România la început de primăvară? Iată recomandările O Zi Cât o Vacanță

Excursiile de o zi sunt calea prin care te poți relaxa și prin care poți explora frumusețea României, chiar și atunci când timpul este...

Știai aceste lucruri despre generatoarele electrice?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că trăim într-o epocă în care dependența de energie electrică este tot mai mare. Practic, toate...