joi, iulie 18, 2024
Acasă Editoriale Familie PREMIERĂ la A7TV! ”TREPTE” cu Evelina Bévis, o docudramă pe care...

PREMIERĂ la A7TV! ”TREPTE” cu Evelina Bévis, o docudramă pe care nu trebuie să o ratezi!

O nouă producție originală A7TV – ”TREPTE” – va avea premiera duminică, 31 mai, de la ora 21:00.

”TREPTE” este o docudramă, realizată de colega noastră Evelina Bévis.

În fiecare episod se va prezenta un caz inspirat din realitate care are scopul de a arăta că, indiferent cât de grea poate să pară viața uneori, indiferent de durerile de natură sufletească sau emoțională pe care le avem, există mereu speranță.

Și prin schimbarea gândurilor, ne putem schimba în bine viața.

De asemenea, pentru a ne transpune cat mai bine în fiecare situație prezentata și pentru a avea o mai buna înțelegere a tuturor aspectelor implicate, diverși actori au reconstituit scenele importante și relevante din poveste.

Un alt plus al programului îl reprezintă analizarea cazului principal din mai multe perspective prin contribuția diverșilor specialiști implicați.

”De ce “Trepte”? Deoarece vizualizez viața ca pe o scară formată din mai multe trepte.

Obiectivul este să ajungem cât mai sus, cât mai aproape de potențialul maxim pentru care am fost creați.

De asemenea, este adevărat că uneori urcăm, alteori staționăm mai mult timp pe o treaptă, iar alteori cădem câteva trepte.

Ce e important, însă, este să ne ridicam și să ne continuam urcarea. Întotdeauna. Indiferent cât pare de greu sau de imposibil.

Și dacă vrem din toată inima acest lucru, se poate.

Aceasta speranță vreau să o transmit prin intermediul fiecărui caz prezentat la Trepte”,  a spus Evelina Bévis despre noul proiect.

Îi urăm succes colegei noastre, iar pe voi vă așteptam, din 31 mai, în fiecare duminică, de la ora 21.00.

Nu rata premiera!

ULTIMELE ARTICOLE

17 iulie – Ziua Internațională a Justiției

Ziua Internațională a Justiției, celebrată pe 17 iulie, este o ocazie importantă pentru a recunoaște și promova principiile de justiție, echitate și drepturile omului...

Importanța educației emoționale în școli

Educația emoțională, adesea denumită și inteligență emoțională, se referă la capacitatea de a recunoaște, înțelege și gestiona propriile emoții și de a recunoaște și...

Nu e niciodată prea târziu să înveți ceva nou

Învățarea este un proces continuu care nu ar trebui să se oprească niciodată, indiferent de vârstă. Fie că e vorba de dezvoltarea unor noi...

Medicii neonatologi și importanța lor crucială în viața noastră

Medicii neonatologi joacă un rol esențial în îngrijirea celor mai vulnerabili pacienți: nou-născuții, în special cei prematuri sau cu probleme medicale complexe. Expertiza lor...