joi, iulie 18, 2024
Acasă Articole Programe PREMIERĂ la A7TV - prima emisiune filmată exclusiv cu telefonul

PREMIERĂ la A7TV – prima emisiune filmată exclusiv cu telefonul

PREMIERĂ la A7TV – Antonia Fudulu a realizat prima ediție ”Spune-mi CUM!” filmată integral de acasă, cu ajutorul telefonului.

Antonia a ținut cont de recomandările autorităților de a limita deplasarea și contactul cu alte persoane și, cu ajutorul colegilor din regia de emisie, a realizat emisiunea ”Spune-mi CUM!”, difuzată duminica de la ora 18.00, integral din propria locuință.

”Nu a fost simplu…în sensul că ai nevoie de lumină perfecta ceea ce nu se întâmplă…
Este nevoie de multă răbdare ca să facem setările cu cei din regie și cu invitatul în același timp.” – ne-a mărturisit Antonia.

Intervențiile invitatului au avut loc prin programe de conferințe video online.

Chiar dacă nu a fost deloc ușor, Antonia se declară mulțumită că își poate continua munca și, în același timp, să se protejeze atât pe ea cât și pe cei din jur.

”Cu toate astea sunt mulțumită că pot continua să îmi desfășor munca de acasă, ca sa ma pot proteja pe mine și pe cei din jur.”

Duminica aceasta, Antonia îl are invitat pe Johnny King, congolezul care și-a pierdut ambii părinți în război și care a fost la un pas să fie împușcat.

Johnny ne va spune cum este să trăiești în teroare, dar și o mulțime de alte lucruri interesante despre viața petrecută în vreme de război.

”Vă mulțumesc vouă tuturor pentru că, în ciuda acestei crize, reușim să mergem mai departe împreună!” – a încheiat Antonia referindu-se atât la telespectatori cât și la colegi.

Emisiunea „Spune-mi CUM!” se va filma în continuare în acest mod cât timp distanțarea socială va fi impusă de autorități.

ULTIMELE ARTICOLE

17 iulie – Ziua Internațională a Justiției

Ziua Internațională a Justiției, celebrată pe 17 iulie, este o ocazie importantă pentru a recunoaște și promova principiile de justiție, echitate și drepturile omului...

Importanța educației emoționale în școli

Educația emoțională, adesea denumită și inteligență emoțională, se referă la capacitatea de a recunoaște, înțelege și gestiona propriile emoții și de a recunoaște și...

Nu e niciodată prea târziu să înveți ceva nou

Învățarea este un proces continuu care nu ar trebui să se oprească niciodată, indiferent de vârstă. Fie că e vorba de dezvoltarea unor noi...

Medicii neonatologi și importanța lor crucială în viața noastră

Medicii neonatologi joacă un rol esențial în îngrijirea celor mai vulnerabili pacienți: nou-născuții, în special cei prematuri sau cu probleme medicale complexe. Expertiza lor...