vineri, decembrie 8, 2023
Acasă Emisiuni Fresh Acces ”Povești de dragoste ale vedetelor”, volumul 2 - Personalități surprinzătoare

”Povești de dragoste ale vedetelor”, volumul 2 – Personalități surprinzătoare

”Povești de dragoste ale vedetelor” este o carte care te umple de pozitivism și credință că iubirea este cel mai frumos sentiment.

 

Jurnalistul de monden Ioana Mandache, despre care se spune că ”Știe tot, află tot, spune tot”, a intervievat 45 de cupluri celebre din lumea teatrului, a sportului și chiar și a politicii și a pus pe paginile unei cărți experiențe unice despre care nu ai fi putut crede că sunt trăite de acele personalități.

În primul volum, una din povești este a actriței Theodora Stanciu care și-a cunoscut soțul în stația de autobuz și care are acum o minunată căsnicie de 30 de ani:

”Eram în stația de autobuz, mergeam la liceu și el era cu un prieten comun și acolo ne-am întâlnit prima dată. Pandemia ne-a învățat că poți trăi și cu mai puțin”

”Din cele 45 de cupluri, s-au destrămat 4: Maia Morgenstern, Silviu Biriș, Ramona Preda, Dana Grecu” – a mărturisit autoarea. Practic, povestea de dragoste nu a avut final fericit în aproximativ 10% din situații.

Prezentă în emisiunea Fresh Acces, Ioana Mandache a dezvăluit că urmează și volumul 2, scris chiar în perioada pandemiei:

”Scriam două povești pe săptămână”

În noul volum, cititorii vor avea ocazia să cunoască amănunte interesante din viața lui Sore, a lui Pavel Bartoș sau a lui Horațiu Mălăiele.

 

 

Sourcea7tv

1 COMENTARIU

Comments are closed.

ULTIMELE ARTICOLE

Evitarea conflictelor între părinți și copii

Evitarea conflictelor între părinți și copii. Relația de comunicare între părinte și copil nu este ferită de apariția și escadarea conflictelor. Poate părea exagerat,...

Ce spune Nicolae Ciucă despre relația cu președintele Klaus Iohannis?

Președintele Senatului, Nicoale Ciucă, a făcut declarații de zile mari, în exclusivitate, la A7TV. Liderul Partidului Național Liberal este convins că formațiunea pe care...

Vrei să vezi zăpadă? Trei destinații turistice în care poți merge!

Vrei să vezi zăpadă? Trei destinații turistice în care poți merge! Deși în România a apărut deja zăpada, unii se gândesc la iernile trecute, când...

Cât de greu este să crezi?

O Explorare a Credinței în Era Modernă Umanitatea în continuă evoluție, în care tehnologia avansată și progresele științifice deschid noi orizonturi, caută totuși răspuns la...