duminică, iunie 11, 2023
Acasă Emisiuni Fresh Acces ”Povești de dragoste ale vedetelor”, volumul 2 - Personalități surprinzătoare

”Povești de dragoste ale vedetelor”, volumul 2 – Personalități surprinzătoare

”Povești de dragoste ale vedetelor” este o carte care te umple de pozitivism și credință că iubirea este cel mai frumos sentiment.

 

Jurnalistul de monden Ioana Mandache, despre care se spune că ”Știe tot, află tot, spune tot”, a intervievat 45 de cupluri celebre din lumea teatrului, a sportului și chiar și a politicii și a pus pe paginile unei cărți experiențe unice despre care nu ai fi putut crede că sunt trăite de acele personalități.

În primul volum, una din povești este a actriței Theodora Stanciu care și-a cunoscut soțul în stația de autobuz și care are acum o minunată căsnicie de 30 de ani:

”Eram în stația de autobuz, mergeam la liceu și el era cu un prieten comun și acolo ne-am întâlnit prima dată. Pandemia ne-a învățat că poți trăi și cu mai puțin”

”Din cele 45 de cupluri, s-au destrămat 4: Maia Morgenstern, Silviu Biriș, Ramona Preda, Dana Grecu” – a mărturisit autoarea. Practic, povestea de dragoste nu a avut final fericit în aproximativ 10% din situații.

Prezentă în emisiunea Fresh Acces, Ioana Mandache a dezvăluit că urmează și volumul 2, scris chiar în perioada pandemiei:

”Scriam două povești pe săptămână”

În noul volum, cititorii vor avea ocazia să cunoască amănunte interesante din viața lui Sore, a lui Pavel Bartoș sau a lui Horațiu Mălăiele.

 

 

Sourcea7tv

1 COMENTARIU

Comments are closed.

ULTIMELE ARTICOLE

Cum luăm decizii corecte atunci când Biblia nu spune nimic?

Cum luăm decizii corecte atunci când Biblia nu spune nimic? De multe ori ne putem afla în situația în care nu știm încotro să...

Știai că plictiseala îți poate aduce beneficii?

Știai că plictiseala îți poate aduce beneficii? Poate fi greu de crezut. Însă un studiu publicat recent în revista Academy of Management Discoveries ne demonstrează...

Dacă ești credincios, ai o viață lipsită de griji?

Dacă ești credincios, ai o viață lipsită de griji? De multe ori oamenii privesc religia sau apartenența de Dumnezeu ca un avantaj material sau...

Cum putem preveni diabetul?

Cum putem preveni diabetul? Persoanele care au consumat două porții de fructe pe zi au avut un risc cu 36% mai mic de a...