Povestea trupei PROCONSUL – A7TV – Trăiește viitorul!

Dragoș si Bodo, doi dintre membrii formației PROCONSUL au fost invitații Alinei Ilioi Mureșan în emisiunea ALĂTURI DE TINE.
Există in România formații, trupe care au melodii atât pentru inimă cât și pentru suflet; oameni, cântăreți care au decis, la un moment dat, să aibă o intâlnire cu Dumnezeu. O astfel de trupă este și PROCONSUL.
Bodo, solistul vocal al trupei, ne mărturisește că până la 39 de ani, nu L-a cunoscut pe Dumnezeu aproape deloc. Acum are 50 de ani și de 11 ani și-a predat sufletul și viața în mâinile Domnului și lucrurile s-au schimbat total în viața lui. Este căsătorit cu Loredana Marin, are doi băieți frumoși și îndrăznește să spună că Dumnezeu poate schimba orice viață atunci când ești sincer cu El.
Ne spune că după convertire s-au schimbat multe. A fost judecat și de cei din lumea pe care o iubise înainte, dar și de frați.
La început nu știa cum să reacționeze, dar Răspunsul îl avea și l-a avut dintotdeauna, numai că tonul era diferit la început și răspundea mai tăios.

„Am rămas să cântăm în lume pentru cei care trebuie să audă Vestea cea Bună, pentru că cei care nu au auzit Vestea Bună și nu vor să vină la biserică, nu au nicio șansă. Domnul Isus a zis: ‘mergeți în lume și vorbiți’, iar noi suntem unii care mergem.”

Despre toate acestea, dar și multe altele, aflati urmărind emisiunea ALĂTURI DE TINE cu Alina Ilioi Mureșan.

Distribuie articol:
Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *