8.5 C
București
duminică, 27 septembrie 2020
Acasă Emisiuni Alături de tine Povestea trupei PROCONSUL

Povestea trupei PROCONSUL

Dragoș și Bodo, doi dintre membrii formației PROCONSUL au fost invitații Alinei Ilioi Mureșan în emisiunea ALĂTURI DE TINE.
Există în România formații, trupe care au melodii atât pentru inimă cât și pentru suflet; oameni, cântăreți care au decis, la un moment dat, să aibă o întâlnire cu Dumnezeu. O astfel de trupă este și PROCONSUL.

Bodo, solistul vocal al trupei, ne mărturisește că până la 39 de ani, nu L-a cunoscut pe Dumnezeu aproape deloc. Acum are 50 de ani și de 11 ani și-a predat sufletul și viața în mâinile Domnului și lucrurile s-au schimbat total în viața lui. Este căsătorit cu Loredana Marin, are doi băieți frumoși și îndrăznește să spună că Dumnezeu poate schimba orice viață atunci când ești sincer cu El.
Ne spune că după convertire s-au schimbat multe. A fost judecat și de cei din lumea pe care o iubise înainte, dar și de frați.
La început nu știa cum să reacționeze, dar Răspunsul îl avea și l-a avut dintotdeauna, numai că tonul era diferit la început și răspundea mai tăios.

„Am rămas să cântăm în lume pentru cei care trebuie să audă Vestea cea Bună, pentru că cei care nu au auzit Vestea Bună și nu vor să vină la biserică, nu au nicio șansă. Domnul Isus a zis: ‘mergeți în lume și vorbiți’, iar noi suntem unii care mergem.”

Despre toate acestea, dar și multe altele, aflați urmărind emisiunea ALĂTURI DE TINE cu Alina Ilioi Mureșan.

Articolul precedent11 OCTOMBRIE ÎN ISTORIE
Articolul următor12 OCTOMBRIE ÎN ISTORIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

Fresh Acces, o PREMIERĂ pe piața media din România! Care este elementul surpriză din noua producție TV?

Suntem mereu alături de voi, publicul nostru, atenți la sugestiile și dorințele voastre și vă anunțăm, cu bucurie, că am îmbogățit grila de toamnă...

S-a dat startul alegerilor locale! 19 milioane de români sunt chemați la vot

Duminică 27 septembrie, la ora 7 dimineaţa, s-a dat startul alegerilor locale din România! Până la ora 21:00, când se închid urnele, cele peste 19...

27 SEPTEMBRIE ÎN ISTORIE

În fiecare an, la 27 septembrie, un număr de 158 de ţări, şase teritorii şi peste 500 de membri afiliaţi, componente ale Organizaţiei Mondiale...

26 SEPTEMBRIE ÎN ISTORIE

Anual, la data de 26 septembrie, se celebrează ziua europeană a limbilor. Cu acest prilej, sunt promovate multilingvismul și diversitatea culturală de pe Bătrânul...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?