miercuri, iulie 24, 2024
Acasă Emisiuni Alături de tine Povestea trupei PROCONSUL

Povestea trupei PROCONSUL

Dragoș și Bodo, doi dintre membrii formației PROCONSUL au fost invitații Alinei Ilioi Mureșan în emisiunea ALĂTURI DE TINE.
Există în România formații, trupe care au melodii atât pentru inimă cât și pentru suflet; oameni, cântăreți care au decis, la un moment dat, să aibă o întâlnire cu Dumnezeu. O astfel de trupă este și PROCONSUL.

Bodo, solistul vocal al trupei, ne mărturisește că până la 39 de ani, nu L-a cunoscut pe Dumnezeu aproape deloc. Acum are 50 de ani și de 11 ani și-a predat sufletul și viața în mâinile Domnului și lucrurile s-au schimbat total în viața lui. Este căsătorit cu Loredana Marin, are doi băieți frumoși și îndrăznește să spună că Dumnezeu poate schimba orice viață atunci când ești sincer cu El.
Ne spune că după convertire s-au schimbat multe. A fost judecat și de cei din lumea pe care o iubise înainte, dar și de frați.
La început nu știa cum să reacționeze, dar Răspunsul îl avea și l-a avut dintotdeauna, numai că tonul era diferit la început și răspundea mai tăios.

„Am rămas să cântăm în lume pentru cei care trebuie să audă Vestea cea Bună, pentru că cei care nu au auzit Vestea Bună și nu vor să vină la biserică, nu au nicio șansă. Domnul Isus a zis: ‘mergeți în lume și vorbiți’, iar noi suntem unii care mergem.”

Despre toate acestea, dar și multe altele, aflați urmărind emisiunea ALĂTURI DE TINE cu Alina Ilioi Mureșan.

Articolul precedent11 OCTOMBRIE ÎN ISTORIE
Articolul următor12 OCTOMBRIE ÎN ISTORIE

ULTIMELE ARTICOLE

Pacea – un obiectiv tot mai greu de atins

Într-o lume marcată de conflicte, inegalități și tensiuni crescânde, pacea pare un obiectiv tot mai greu de atins. Cu toate acestea, figura emblematică a...

Copilăria nu este o competiție

Copilăria nu este o competiție. Parenting-ul poate fi perceput ca un sport competitiv. Când părinții copiilor mici se întâlnesc, există adesea cineva care profită...

17 iulie – Ziua Internațională a Justiției

Ziua Internațională a Justiției, celebrată pe 17 iulie, este o ocazie importantă pentru a recunoaște și promova principiile de justiție, echitate și drepturile omului...

”Mama m-a băgat în comă”

”Mama m-a băgat în comă”. De la doar 5 ani a fost bătută cu brutalitate de mama ei și transportată la spital cu elicopterul...