vineri, decembrie 1, 2023
Acasă Emisiuni Spune-mi CUM! Povestea de groază a unei fete abandonate de mamă

Povestea de groază a unei fete abandonate de mamă

Povestea de groază a unei fete abandonate de mamă și mai apoi de bunică, la 2 ani. Ajunge în mâna statului. Apoi la o familie alături de care crește frumos până la vârsta de 5 ani, atunci când apare mama ei și o ia acasă.

Era o mamă tânără dar cu multe probleme interioare. Lucru care duce la violența asupra propriei fiice. O bătea crunt, o pedepsea prin metoda canapeaua durerii.

Apariția celor doi frați

Cu timpul află că mai are doi frați la orfelinat. Vin și ei acasă. Mama începe să-i compare și să o pedepsească și mai mult pe Luisa incurajându-l și pe fratele mai mare să o lovească.

Cel de-al doilea abandon

Cu timpul este abandonată a doua oară. Ajunge într-un centru cu gratii unde trebuia să supraviețuiască. De acolo ajunge la o mănăstire însă mama ei crează niște probleme acolo și este nevoită să plece. Pierde legătura cu mama ei.

Din cauza lipsei de afectiune se atașează obsesiv de persoanele cu care interacționează. De asemenea, căutând atenție, începe să facă show-uri în stradă imitându-l pe idolul ei Michael Jackson. Fumează, consumă alcool și devine rebelă ajungând să practice lucruri dăunătoare.

În perioada de izolare s-a produs schimbarea ei. A avut timp să stea cu ea și Dumnezeu.

Perioada de izolare a venit cu schimbarea 

În emisiunea ”Spune-mi cum” cu Antonia Fudulu, invitata Luisa Mecleș, personaj principal și povestitoare a acestei experiențe, ne spune cum ea l-a întâlnit pe Dumnezeu:

Am început în singurătate. Adică personal, fără distrageri, să mă pot ruga cu cuvintele mele. Și asta m-a ajutat mult să îl caut pe Dumnezeu. De aceea de multe ori avem și noi nevoie să fim singuri, să gândim că totuși suntem cu un scop pe acest pământ. Dumnezeu ne iubește și chiar există. Nu trebuie să spui că ceva ce nu vezi nu există. Este ca și aerul. 

Chiar dacă au fost lucruri grele în viață, Dumnezeu bate la ușa inimii tale.” 

În curând și partea a doua…

Aici poți urmări întreaga emisiune:

ULTIMELE ARTICOLE

Cum ne protejăm datele pe internet?

Cum ne protejăm datele pe internet? Mai mulți băieți adolescenți din SUA au început să folosească inteligența artificială pentru a crea fotografii deepfake nud...

Sfaturi pentru când călătorești peste hotare

Sfaturi pentru când călătorești peste hotare. Unul dintre cele mai frumoase orașe ale Europei, Barcelona, se confruntă cu probleme mari din cauza infracționalității care...

Cum să citești oamenii ca pe o carte?

Suntem cu toții fascinați de acele persoane care par să aibă o conexiune instantanee cu alții, reușind să înțeleagă și să sesizeze ceea ce...

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă?

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă? Ceea ce avem toți în comun sunt nevoia de a fi iubiți și suferința pe care...