8.5 C
București
marți, 29 noiembrie 2022
Acasă Emisiuni Spune-mi CUM! Povestea de groază a unei fete abandonate de mamă

Povestea de groază a unei fete abandonate de mamă

Povestea de groază a unei fete abandonate de mamă și mai apoi de bunică, la 2 ani. Ajunge în mâna statului. Apoi la o familie alături de care crește frumos până la vârsta de 5 ani, atunci când apare mama ei și o ia acasă.

Era o mamă tânără dar cu multe probleme interioare. Lucru care duce la violența asupra propriei fiice. O bătea crunt, o pedepsea prin metoda canapeaua durerii.

Apariția celor doi frați

Cu timpul află că mai are doi frați la orfelinat. Vin și ei acasă. Mama începe să-i compare și să o pedepsească și mai mult pe Luisa incurajându-l și pe fratele mai mare să o lovească.

Cel de-al doilea abandon

Cu timpul este abandonată a doua oară. Ajunge într-un centru cu gratii unde trebuia să supraviețuiască. De acolo ajunge la o mănăstire însă mama ei crează niște probleme acolo și este nevoită să plece. Pierde legătura cu mama ei.

Din cauza lipsei de afectiune se atașează obsesiv de persoanele cu care interacționează. De asemenea, căutând atenție, începe să facă show-uri în stradă imitându-l pe idolul ei Michael Jackson. Fumează, consumă alcool și devine rebelă ajungând să practice lucruri dăunătoare.

În perioada de izolare s-a produs schimbarea ei. A avut timp să stea cu ea și Dumnezeu.

Perioada de izolare a venit cu schimbarea 

În emisiunea ”Spune-mi cum” cu Antonia Fudulu, invitata Luisa Mecleș, personaj principal și povestitoare a acestei experiențe, ne spune cum ea l-a întâlnit pe Dumnezeu:

Am început în singurătate. Adică personal, fără distrageri, să mă pot ruga cu cuvintele mele. Și asta m-a ajutat mult să îl caut pe Dumnezeu. De aceea de multe ori avem și noi nevoie să fim singuri, să gândim că totuși suntem cu un scop pe acest pământ. Dumnezeu ne iubește și chiar există. Nu trebuie să spui că ceva ce nu vezi nu există. Este ca și aerul. 

Chiar dacă au fost lucruri grele în viață, Dumnezeu bate la ușa inimii tale.” 

În curând și partea a doua…

Aici poți urmări întreaga emisiune:ULTIMELE ARTICOLE

Ce înseamnă dietă low carb?

Ce înseamnă dietă low carb? Este dieta o idee bună? Ea poate genera un stil de viață sănătos, nu doar prin a slăbi, ci...

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei. Acesta ar avea proprietăți care ajută creierul să se relaxeze și să se calmeze, invitând la...

Mă părăsește dacă nu pot avea copii!

Mă amenință că mă părăsește pentru că nu pot avea copii! Ce pot să fac? Este o frază care din nefericire o auzim din ce...

Statistică îngrijorătoare pe piața sh auto din România

Statistică îngrijorătoare pe piața sh auto din România. 1 din 5 mașini au kilometrajul modificat, ceea ce confirmă anxietatea multor potențiali cumpărători. Sinceritatea nu...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]