8.5 C
București
miercuri, 12 mai 2021
Acasă Emisiuni Spune-mi CUM! Pictorul fără mâini, dizabilitate cu succes: Marian Bașa

Pictorul fără mâini, dizabilitate cu succes: Marian Bașa

Pictorul român care a impresionat o lume întreagă cu talentul său, Marian Bașa, a fost invitatul emisiunii „Spune-mi CUM!”, la A7TV.

Stabilit de ceva timp în Barcelona, omul fără mâini pictează de 18 ani pe stradă, cu picioarele, acesta fiind modul în care se întreține.

Sursa Facebook

Bașa a dezvăluit că nu a părăsit România cu gândul de a se stabili în altă țară, dar Spania a fost o oportunitate prin care să se facă mai cunoscut pe plan extern.

„Am vrut, astfel, să fiu și mai apreciat de români, să-i fac mândri”, a declarat pictorul Bașa.
Acesta a participat la numeroase show-uri televizate din România, precum: „Românii au talent” și „Chef la cuțite”, dar și în Spania în cadrul show-ului „Spaniolii au talent”

Iată că, încă o dată, pictorul fără mâini și-a făcut cunoscută povestea de viață impresionantă în cadrul emisiunii realizate de Antonia Fudulu.

Bărbatul a povestit despre copilăria sa din Galați, despre afecțiunea care i-a schimbat modul de viață, artrogripoză congenitală multiplă și, care, l-a făcut să se nască din nou. „Eu sunt persoana de astăzi, datorită trecutului meu”, a mărturisit artistul.

,,Am înțeles că am o singură viață pe care trebuie să o fac fericită”, sunt cuvintele lui Marian Bașa.

Sursa Facebook

Ce vise avea când era copil? Cum se descurcă singur, la maturitate, un om fără mâini?

Aflați povestea lui Marian Bașa accesând link-ul de mai jos

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

MIHAI TRĂISTARIU, surpriză inedită în platoul Fresh Acces

Mihai Trăistariu, cântărețul care deține un număr record de participări la Eurovision, și-a dezvoltat o pasiune din a descoperi talente în materie de muzică.   Artistul...

Adevărul despre vaccinurile anti-Covid-19

Medicul infecționist Laurențiu Stratan, prezent la FRESH ACCES, a dezvăluit cum funcționează fiecare vaccin și care pot fi efectele adverse.   ”La Astra Zeneca -tehnologia este...

TEODOR MELEȘCANU: România plătește și acum la UE o contribuție anuală care sare de un miliard de Euro

Teodor Meleșcanu, fost ministru de externe, a vorbit, la A7TV, cu ocazia Zilei Europei, despre dezavantajele pe care le-a adus cu sine aderarea României...

MIHAI GĂINUȘĂ, de la telefonist la om de radio și televiziune

Mihai Alexandru Găinușă, numit de prieteni și Mișu Găinușă, a fost invitatul Natașei Culea în platoul emisiunii BookMedia.   Mereu o prezență tonică și ironică, Mihai...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?