miercuri, februarie 28, 2024
Acasă Emisiuni Spune-mi CUM! Pictorul fără mâini, dizabilitate cu succes: Marian Bașa

Pictorul fără mâini, dizabilitate cu succes: Marian Bașa

Pictorul român care a impresionat o lume întreagă cu talentul său, Marian Bașa, a fost invitatul emisiunii „Spune-mi CUM!”, la A7TV.

Stabilit de ceva timp în Barcelona, omul fără mâini pictează de 18 ani pe stradă, cu picioarele, acesta fiind modul în care se întreține.

Sursa Facebook

Bașa a dezvăluit că nu a părăsit România cu gândul de a se stabili în altă țară, dar Spania a fost o oportunitate prin care să se facă mai cunoscut pe plan extern.

„Am vrut, astfel, să fiu și mai apreciat de români, să-i fac mândri”, a declarat pictorul Bașa.
Acesta a participat la numeroase show-uri televizate din România, precum: „Românii au talent” și „Chef la cuțite”, dar și în Spania în cadrul show-ului „Spaniolii au talent”

Iată că, încă o dată, pictorul fără mâini și-a făcut cunoscută povestea de viață impresionantă în cadrul emisiunii realizate de Antonia Fudulu.

Bărbatul a povestit despre copilăria sa din Galați, despre afecțiunea care i-a schimbat modul de viață, artrogripoză congenitală multiplă și, care, l-a făcut să se nască din nou. „Eu sunt persoana de astăzi, datorită trecutului meu”, a mărturisit artistul.

,,Am înțeles că am o singură viață pe care trebuie să o fac fericită”, sunt cuvintele lui Marian Bașa.

Sursa Facebook

Ce vise avea când era copil? Cum se descurcă singur, la maturitate, un om fără mâini?

Aflați povestea lui Marian Bașa accesând link-ul de mai jos

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Care sunt cele mai noi tendințe în materie de baterii de cadă?

În universul designului de baie contemporan, bateria de cadă nu mai este doar un element care oferă funcționalitate, ci și o piesă centrală ce...

Noptierele Smart pot fi integrate in orice dormitor? Care sunt stilurile de design cele mai potrivite?

În căutarea unei combinații perfecte între utilitatea tradițională și inovația tehnologică, noptierele Smart își fac tot mai mult loc în dormitoarele moderne. Aceste piese...

Ce poți vizita în România la început de primăvară? Iată recomandările O Zi Cât o Vacanță

Excursiile de o zi sunt calea prin care te poți relaxa și prin care poți explora frumusețea României, chiar și atunci când timpul este...

Știai aceste lucruri despre generatoarele electrice?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că trăim într-o epocă în care dependența de energie electrică este tot mai mare. Practic, toate...