8.5 C
București
miercuri, 12 mai 2021
Acasă Editoriale Actualitate Peste 3000 de noi fluxuri de vaccinare vor fi disponibile

Peste 3000 de noi fluxuri de vaccinare vor fi disponibile

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății (MS), Andrei Baciu, a anunțat că începând de marți, 4 mai, vor fi disponibile încă 3.035 fluxuri noi de vaccinare anti-COVID-19, în contextul în care medicii de familie vor începe imunizarea în propriile cabinete cu vaccinul Johnson & Johnson, relatează Agerpres.

 

„Le mulțumesc tuturor celor care au acceptat să facă parte din echipa care se luptă în fiecare zi cu pandemia de coronavirus.

Serul va ajunge în toate zonele țării, inclusiv în mediul rural. Fiecare doză de vaccin administrată ne va duce mai aproape de ceea ce așteptăm de mai bine de un an – reîntoarcerea la viața obișnuită.

Sper ca în curând să vină alături de noi tot mai mulți medici de familie, iar numărul cabinetelor să fie mărit”, a afirmat secretarul de stat, Andrei Baciu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Secretarul de stat în MS a mai menționat că administrarea vaccinului Johnson & Johnson va fi într-o singură doză, deci nu este nevoie de rapel și poate fi administrat tuturor persoanelor peste 18 ani.

Peste două milioane de români au fost imunizați împotriva COVID-19, iar peste 1,3 milioane s-au vaccinat cu prima doză.

Andrei Baciu a anunțat oportunitatea de vaccinare, fără programare, în cadrul maratoanelor de vaccinare.

În perioada 4 – 11 mai va avea loc Maratonul Vaccinării în spitalele militare din București, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Iași şi Timișoara. Maratonul Vaccinării la București va avea loc în perioada 7 – 9 mai, iar în perioada 14 – 16 mai vor avea loc mai multe maratoane de vaccinare în Cluj-Napoca, Târgu Mureș și Iași.

SourceAgerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

MIHAI TRĂISTARIU, surpriză inedită în platoul Fresh Acces

Mihai Trăistariu, cântărețul care deține un număr record de participări la Eurovision, și-a dezvoltat o pasiune din a descoperi talente în materie de muzică.   Artistul...

Adevărul despre vaccinurile anti-Covid-19

Medicul infecționist Laurențiu Stratan, prezent la FRESH ACCES, a dezvăluit cum funcționează fiecare vaccin și care pot fi efectele adverse.   ”La Astra Zeneca -tehnologia este...

TEODOR MELEȘCANU: România plătește și acum la UE o contribuție anuală care sare de un miliard de Euro

Teodor Meleșcanu, fost ministru de externe, a vorbit, la A7TV, cu ocazia Zilei Europei, despre dezavantajele pe care le-a adus cu sine aderarea României...

MIHAI GĂINUȘĂ, de la telefonist la om de radio și televiziune

Mihai Alexandru Găinușă, numit de prieteni și Mișu Găinușă, a fost invitatul Natașei Culea în platoul emisiunii BookMedia.   Mereu o prezență tonică și ironică, Mihai...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?