miercuri, februarie 28, 2024
Acasă Editoriale Familie Pereți mobili și pat care se ridică la tavan? Acum visele devin...

Pereți mobili și pat care se ridică la tavan? Acum visele devin realitate!

În pandemie omenii au fost obligați să stea în case, nu au mai cheltuit bani pe călătorii sau ieșiri în oraș, la restaurant, așa că atenția li s-a îndreptat spre investiții în spații mai mari de locuit. Acest apetit pentru un apartament mai mare sau, în mod ideal, spre o casă, a dus la creșterea prețurilor medii pe mai multe piețe imobiliare.

 

Specialiștii se așteptau ca valoarea proprietăților să nu sufere modificări, ba chiar să scadă în condițiile crizei economice generate de pandemie. Acest lucru nu s-a întâmplat însă, iar mișcările de pe piața imobiliară din Europa i-a luat prin surprindere pe experți.

În România, încă de la începutul anului, prețul locuințelor a crescut, iar tendința se va menține, estimările fiind că majorarea va fi de 25%.

În aceste condiții, Maurer Imobiliare, compania care s-a adaptat în oricare din situațiile de criză din imobiliare, vine cu o soluție inedită: patul care se ridică la tavan și pereții mobili.

În anul în care oamenii au fost nevoiți să lucreze de acasă, lipsa spațiului din apartamente s-a resimțit din ce în ce mai acut. Însă prin intermediul Roominnovation propus de Maurer Imobiliare poți avea și dormitor și birou și bucătărie și ceea ce tu mai dorești, într-o singură încăpere, la o singură apăsare de buton distanță, după cum poți vedea singur în clipul de mai jos.

Vestea extraordinară este că nu trebuie să ai apartament în complexele Maurer Imobiliare pentru a beneficia de acest kit care îți va economisi bani și spațiu deoarece fondatorul livrează la nivel internațional.

”Odată ce am lansat apartamentul multifuncțional am avut o creștere semnificativă în vânzări, drept dovadă în primele 5 luni, suntem mai bine de jumătate cum eram în 2019, care a fost un an foarte bun.

Cumva previziunile noastre duc spre un an 2021 mai bun decât 2019.” , a declarat Cristina Țîrea – director vânzări & marketing Maurer Imobiliare în emisiunea ”La zi” de la A7TV.

 

Articol sponsorizat.

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Care sunt cele mai noi tendințe în materie de baterii de cadă?

În universul designului de baie contemporan, bateria de cadă nu mai este doar un element care oferă funcționalitate, ci și o piesă centrală ce...

Noptierele Smart pot fi integrate in orice dormitor? Care sunt stilurile de design cele mai potrivite?

În căutarea unei combinații perfecte între utilitatea tradițională și inovația tehnologică, noptierele Smart își fac tot mai mult loc în dormitoarele moderne. Aceste piese...

Ce poți vizita în România la început de primăvară? Iată recomandările O Zi Cât o Vacanță

Excursiile de o zi sunt calea prin care te poți relaxa și prin care poți explora frumusețea României, chiar și atunci când timpul este...

Știai aceste lucruri despre generatoarele electrice?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că trăim într-o epocă în care dependența de energie electrică este tot mai mare. Practic, toate...