8.5 C
București
miercuri, 12 mai 2021
Acasă Editoriale Actualitate Paula Seling și Eduard Puiu - invitați la ȘTIREA CEA BUNĂ cu...

Paula Seling și Eduard Puiu – invitați la ȘTIREA CEA BUNĂ cu Cornel Dărvășan

Paula Seling, invitata lui Cornel Dărvășan în platoul emisiunii ȘTIREA CEA BUNĂ a reacționat în urma recentelor evenimente petrecute în Australia. Solista a scris pe pagina ei de Facebook un mesaj referitor la poluarea și distrugerile pe care le producem cu bună știință.

”Sunt om ce încearcă sa reducă emisiile de carbon. Nu mănânc animale, nu port piele sau blănuri, încerc sa consum și sa promovez produsele locale. Am investit în panouri solare și încerc sa găsesc soluții pentru reducerea deșeurilor de orice fel. Merg la cumpărături cu plasele mele, vânzătoarele de la raft ma considera deja nebuna – “haideți, doamna, pentru câteva pungi… ” Din iubire pentru planeta și pentru animale. Scriu, ca nebuna, ca artificiile nu sunt ok. Unii rad de mine.
Am scris, nu demult, ca lampioanele urca, apoi coboară și provoacă incendii. NU AU NICIO LEGĂTURĂ CU DORINȚE CARE SE IMPLINESC, IDEALURI ȘI ALTELE. SUNT NIȘTE TÂMPENII.
Mulți mi-au dat unfollow și ma bucur. E în regula ca nu sunt prietena cu inconștienți. Știu, e neplăcut sa vezi ca cineva îți spune ca greșești, dar cere o tărie și o noblețe sa înțelegi ca ai greșit și sa faci ceva în legătură cu asta. Cum oare ma simt eu și mulți alții ce simt ca mine, acum, când vad nenorocirile din Australia? Sau cele de la gradina zoologica aprinsa de LAMPIOANE?
Am avut acces la informații, parțial înțeleg ce greșim și ma simt datoare sa spun despre asta, însă sunt prea puțini cei cărora le pasa. Și așa stau și ma îmbolnăvesc de neputință, ma condamn ca nu pot sa fac nimic pentru lumea asta. Nimic. Și sincer, nu mai pot sa ma uit. Nu mai pot să vad animale batjocorite, bătute, mutilate, ursi împușcați, căței loviți de mașini, pe drum, ca urmare a disperării în urma pocnitorilor și a artificiilor din noaptea de revelion, ursuleți cerșind apa în incendii. Nu pot sa vad animale scrum la gradina zoologica arsa, nu mai pot sa vad câini cu petarde în gură. Pentru că știu ca urlu de multă vreme și prea putini ma asculta. Și ca mine sunt multi. Mulți pe care lumea ii considera ca exagerează, prea putini comparativ cu cei ce rămân scufundați, comod, în obiceiurile lor ce nu au nicio logica, dar care fac atât de mult rău naturii și animalelor.
Din păcate, realitatea e mult mai grava decât se prezintă în presa. Ce primăvară frumoasa, azi, 3 ianuarie…
Peste 50 de ani dezechilibrul creat de încălzirea globala va fi uriaș. Noi nu vom mai fi, dar vor fi copiii noștri.
Cui ii pasa ca ei se vor lupta cu deșeurile noastre emise din comoditate, din “obiceiuri” de fapt ușor de evitat.
Suntem cu capul în nisip. Asa vom sta. Noapte bună!”

Paula Seling este adepta unui  stil de viață sănătos și ecologic, nu consumă carne și face tot posibilul să păstreze planeta curată! A făcut voluntariat încă de la 15 ani când a mers la munte cu scopul de a curăța platoul Bucegilor, reciclează, sortează gunoiul, iar dacă merge pe stradă și vede o sticlă aruncată pe jos o ia și o pune la gunoi. Artista ne îndeamnă să nu mai folosim sticle de plastic, ci doar recipiente din sticlă.
Sfaturile Paulei Seling, dar și discuțiile cu psihologul Eduard Puiu le puteți urmări în emisiunea ȘTIREA CEA BUNĂ cu Cornel Dărvășan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

MIHAI TRĂISTARIU, surpriză inedită în platoul Fresh Acces

Mihai Trăistariu, cântărețul care deține un număr record de participări la Eurovision, și-a dezvoltat o pasiune din a descoperi talente în materie de muzică.   Artistul...

Adevărul despre vaccinurile anti-Covid-19

Medicul infecționist Laurențiu Stratan, prezent la FRESH ACCES, a dezvăluit cum funcționează fiecare vaccin și care pot fi efectele adverse.   ”La Astra Zeneca -tehnologia este...

TEODOR MELEȘCANU: România plătește și acum la UE o contribuție anuală care sare de un miliard de Euro

Teodor Meleșcanu, fost ministru de externe, a vorbit, la A7TV, cu ocazia Zilei Europei, despre dezavantajele pe care le-a adus cu sine aderarea României...

MIHAI GĂINUȘĂ, de la telefonist la om de radio și televiziune

Mihai Alexandru Găinușă, numit de prieteni și Mișu Găinușă, a fost invitatul Natașei Culea în platoul emisiunii BookMedia.   Mereu o prezență tonică și ironică, Mihai...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?