8.5 C
București
miercuri, 8 iulie 2020
Acasă Editoriale Familie Paula Seling: „Orice există pe lu­me este dar de la Dumnezeu!”

Paula Seling: „Orice există pe lu­me este dar de la Dumnezeu!”

Paula Seling s-a născut pe 25 decembrie 1978 în Baia Mare. A absolvit Colegiul „Gheorghe Șincai” din Baia Mare în 1997, iar apoi Școala Superioară de Jurnalistică din București. A studiat canto și pian.
Paula Seling a cântat la pian de la vârsta de 6 ani, studiind la „School of Performing Arts” cu Mariana Tilca. La vârsta de 10 ani, ea a început să cânte în corul școlii, devenind în curând un solist, iar la vârsta de 15 ani, ea s-a alăturat trupei „Enders”.

„Am învățat foarte multe despre muzică prin participarea la concursuri de pian naționale și la nivel județean, festivaluri și concursuri de muzică corală. Acesta a fost succesul meu în aceste performanțe care m-au ajutat în găsirea de încredere. Am învățat foarte multe în acest timp … am câștigat experiență și încrederea în sine, ca urmare a performanțelor de succes .. „ spune artista.

Paula este trilingvă și vorbește, scrie și compune în franceză, engleză și română. În plus ea mai are performanțe bune și în italiană.
Este un susținător deschis al libertăților personale, al drepturilor individuale și al drepturilor omului.
A cântat alături de Al Bano, Anita Doth, Tony Hawks și în deschiderea concertelor extraordinare susținute în România de Joan Baez (27 iunie 1997), Chick Corea (9 noiembrie 1998), Michael Bolton (7 iulie 2007), Beyonce (26 octombrie 2007). Căsătorită în 2005, Paula Seling și-a deschis propria casă de producție Unicorn Records, împreună cu fratele său, Paul Seling și cu soțul său.

Îndrăgita cântăreață a fost invitata colegei noastre Laura Manciu, în platoul emisiunii OAMENI ȘI PĂRERI, la o discuție liberă despre bunătate și valori morale.

Paula ne spune că nu știe exact care sunt valorile omului modern, însă crede cu tărie că omul de-a lungul întregii istorii a devenit valoros atât timp cât a fost într-o relație apropiată cu Dumnezeu. De aceea este convinsă că doar credința dă sens și valoare vieții noastre, mai ales în contextul contemporan, când ome­ni­rea parcă s-a îndepărtat de Dum­nezeu, poate cel mai mult. Ne spune că as­tăzi oamenii se cred puternici, atotştiutori şi parcă nu mai au nevoie de Dumnezeu. Or, această izolare a societăţii în raport cu divinitatea a creat o serie de situaţii neplăcute, chiar dramatice, care au lovit în viaţa spirituală: folosirea ire­sponsabilă a libertăţii, rela­ti­­vism moral, desconsiderarea va­lorilor autentice, un tot mai ac­centuat conflict între gene­ra­ţii, proliferarea violenţei şi a extremismului.

”De aceea trebuie să căutăm drumul care ne con­du­ce către sensul nefalsificat al menirii vieţii noastre pe pă­mânt, redescoperind credinţa, res­pectarea valorilor stră­bu­ni­lor, iubirea pentru oameni şi pen­tru toate fiinţele care res­pi­ră pe lumea asta, protejarea me­diului înconjurător, dă­rui­rea, iertarea. Orice există pe lu­me este dar de la Dumnezeu şi dacă noi conştientizăm acest lu­cru, nu se poate să nu în­ţe­le­gem cât suntem de iubiţi. Cu cât ne vom îmbogăţi mai mult în Dumnezeu, cu atât vom fi mai valoroși.” – a continuat artista.

Despre toate acestea, dar și multe altele, aflați urmărind emisiunea OAMENI ȘI PĂRERI cu Laura Manciu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

Cine ”finanțează” denigrarea litoralului românesc?

Directorul Organizaţiei Patronale Mamaia Constanţa, Anca Pavel Nedea, susține că Bulgaria, Grecia și Turcia finanțează masiv denigrarea litoralului românesc. „Este foarte frustrant pentru un manager,...

Rusia interzice vânătoarea de marmote. Care este motivul?

Rusia a anunțat că a creat patrule speciale pentru a opri vânătoarea de marmote în apropierea frontierei sale cu China și Mongolia, după ce...

7 IULIE ÎN ISTORIE

Ziua mondială a ciocolatei este aniversată la 7 iulie, această dată indicând momentul introducerii în Europa, în 1550, a băuturii pe bază de cacao. Istoria...

REȚETA A LA FABIEN: CORDON BLEU VEGETARIAN

Cordon bleu vegetarian?! Da, este posibil! În bucătăria lui Fabien orice aliment capătă noi forme și gusturi absolut uimitoare! Ingrediente: 250 g tofu 200 g cașcaval 1 dovlecel 30...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?