8.5 C
București
marți, 13 aprilie 2021
Acasă Editoriale Familie Părinte drag...

Părinte drag…

Bună, minunat părinte care ai dat naștere la un suflețel! Sunt și eu mămică a unui băiețel de 2 ani care mi-a schimbat viața. Dar ca să știi cine îți vorbește, hai să mă prezint: sunt Alina Ilioi Mureșan, realizatoarea emisiunii „Alături de tine”. De mai bine de 7 ani scriu și pe blogul Gânduri Ascunse (www.alinailioi.ro), iar Dumnezeu m-a ajutat să scriu și 2 cărți: „Așa vei ști că l-ai întâlnit pe EL” și „Te iubesc pe nevăzute”. Rândurile de mai jos le-am scris în primul rând pentru mine, mai apoi pentru tine. Hai să le citim împreună:

Când a fost ultima oară când ți-ai privit în ochi copilul? Cu adevărat, nu așa… fugitiv.

Când a fost ultima oară când i-ai spus că iubirea stă la baza tuturor lucrurilor, iar tu îl iubești pe el enorm de mult? Știai că el învață de la tine ce înseamnă iubirea?

Când te-ai jucat cu el cu adevărat? Nu, nu cu o privire în telefon și cu una la el. Ci să lași totul deoparte și să-i acorți atenție exclusivistă? Știai că el simte când ești prezent cu adevărat și când ești absent?

Când i-ai spus că în viață e posibil să dea peste necazuri, dureri, suferință, însă tu vei fi mereu lângă el, alături de el ca să înfruntați împreună balaurii vieți? L-ai ajutat să simtă că nu e singur pe lume? Că te are pe tine?

Când l-ai făcut să simtă că e mai important decât locul tău de muncă, decât bucățile de hârtii care se numesc bani și decât toți oamenii care te sună și te caută?

Când l-ai lăsat să-ți calce pe urme, știind că urmele tale duc înspre bine, înspre Dumnezeu, înspre o viață curată și frumoasă?

Ceea ce tu faci astăzi, va face copilul tău mâine, Ceea ce spui acum, va spune copilul tău mai târziu.

Părinte drag… ce sădești în inima pruncului tău?

Alina Ilioi
www.alinailioi.ro
www.frumusetecustil.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

A trăit 40 de zile doar cu apă!

Invitatul Alinei Ilioi Mureșan în platoul emisiunii ALĂTURI DE TINE, Vasile Nemeș propune o inovație în domeniul detoxifierii și al slăbitului: postul cu apă....

Când va începe anul școlar 2021-2022?

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a comunicat duminică, 11 aprilie, într-o postare pe Facebook, că anul școlar 2021 – 2022 va începe pe 13 septembrie....

Director general al OMS: „Pandemia este departe de a se încheia”

Confuzia, automulţumirea şi inconsecvența în combaterea COVID-19 fac ca pandemia să fie departe de a se încheia, deși ea ar putea fi pusă sub...

13 APRILIE ÎN ISTORIE

Pe 13 aprilie 1930 se năștea Sergiu Nicolaescu, regizor, scenarist, actor și, după 1989, politician român. Este de departe cel mai prolific și mai...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?