8.5 C
București
luni, 27 martie 2023
Acasă Emisiuni Fresh Acces Ovidiu Lipan Țăndărică, la spital din cauza Covid-19!

Ovidiu Lipan Țăndărică, la spital din cauza Covid-19!

Ovidiu Lipan Țăndărică a ajuns la spital, fiind suspect de COVID. Acesta a avut simptome care l-au îngrijorat foarte rău și l-au trimis la medici.

 

Sursa Google

 

„Am avut o tuse uscată și foarte puternică. Mă durea spatele când tușeam. Dar nu aveam temperatură și m-am gândit că ar putea fi o simplă răceală sau o infecție.”

 

Echipa Fresh Acces au obținut, în exclusivitate, informații despre starea de sănătate a artistului care s-a verificat la cei mai buni medici.

După ce a efectuat testul COVID, medicul i-a adus vești îmbucurătoare, dar și sfaturi pentru a scăpa de problemele de sănătate.

Testul Covid a ieșit negativ, dar la fel ca multi alți pacienți care au trecut prin boală și maestrul se confruntă cu un sindrom asemănător celui post-covid.

Medicul care i-a verificat starea de sănătate, doctorul Dorobăț, a oferit informații suplimentare:

„Această tuse dă senzația aceea de constrângere. În momentul în care trageți aer adânc în piept, această senzație va fi încet încet dată la o parte.

Vor fi foarte importante, toate aceste proceduri pe care noi le facem, ajută în special pacienții cu astm. Pacienții care au astm sau sindrom post COVID urmează astfel de proceduri. Învață să respire și cu kinetoterapeutul, să tragă aer adânc în piept și atunci acele mici ramificații se deschid și aerul pătrunde mai bine”

Încântat, maestrul Ovidiu Lipan Țăndărică a declarat la ieșirea din spital:

„Totul e bine, negativ, așadar, la concerte cu noi!”

ULTIMELE ARTICOLE

De ce am fost înșelat de partener?

De ce am fost înșelat de partener? De ce apare un astfel de eveniment? Infidelitatea este cel mai  frecvent motiv pentru care oamenii vin...

De ce apare mătreața la bărbați?

De ce apare mătreața la bărbați? Și cum poate fi prevenită aceasta? Mătreața reprezintă o problemă des întâlnită în rândul bărbaților și, cu toate...

Când iubirea nu ține cont de boală

Când iubirea nu ține cont de boală. El este bolnav de hemofilie de când e mic. Situație ce îi afectează viața în multe aspecte....

Bisericile protestante întâmpină noi dificultăți

Bisericile protestante întâmpină noi dificultăți. Din ce în ce mai multe denominațiuni nu pot să mai formeze grupe mici de studiu a Bibliei. Deși...