8.5 C
București
vineri, 1 iulie 2022
Acasă Emisiuni Fresh Acces Ovidiu Lipan Țăndărică: ”Cea mai mare iubire este aia cu care rămâi!”

Ovidiu Lipan Țăndărică: ”Cea mai mare iubire este aia cu care rămâi!”

Maestrul Ovidiu Lipan Țăndărică, prezent în platoul A7TV, a povestit, cu șarmul și veselia caracteristice, despre femeile din viața lui și, mai ales, despre iubita ideală.

 

”Eu am avut noroc în viața mea de femei care au învățat multă carte și am avut cu cine să stau de vorbă. Este foarte important, trece iubirea aceea de senzualitate.

Există o iubire mult mai profundă, să iubești la o femeie întregul. Eu sunt foarte stabil. Încerc să mă echilibrez în fiecare zi, spiritul cu mintea care joacă de fiecare dată farse și te duce pe drumuri nebănuite. Să te înțelegi tu cu tine! Este foarte important să ai momentele tale cu tine, să nu te plictisești tu cu tine”

Cum este Ovidiu Lipan Țăndărică într-o relație și ce tabieturi afective are, a povestit chiar el:

”Las Divinitatea să lucreze. Nu impun neapărat ceva și după aia să stau să fiu dezamăgit. Este foarte important, în viață, să ai răbdare, să îți pui niște dorințe și să înaintezi.

Cea mai mare iubire este aia cu care rămâi. Sufletul ăsta este doritor de iubire în permanență. Și eu sunt ca un copilandru, să fiu cușulit tot timpul, să fiu iubit, e foarte important pentru un bărbat”

Pe plan profesional, Ovidiu Lipan Țăndărică a decis să se implice într-un proiect cultural de amploare, hotărât fiind să schimbe atitudinea față de România și să prezinte țara ca fiind una cu totul și cu totul specială, atât cultural, cât și istoric.

 

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

Ministrul Mediului: Interzicerea motoarelor clasice în România ar distruge industria auto

România se află printre țările care s-au opus propunerii de a se interzice vânzarea mașinilor cu motoare clasice noi și cere un răgaz sau...

Câciu: ”Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă este una dintre priorităţi”

Ministrul Finanțelor a declarat că toate cele patru jaloane şi ţinte asumate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), pentru primul semestru din...

A sosit primul cod roșu de caniculă din această vară!

Prima lună de vară aproape s-a încheiat însă căldura nu este nici pe departe la final. Deși au mai fost și perioade în care...

De ce să alegi un laptop sh și care sunt cele mai întâlnite mituri despre acest produs

Există persoane care ezită sa facă o achizitie atunci când văd o ofertă la un laptop second hand, chiar dacă este vorba de un...