8.5 C
București
miercuri, 28 iulie 2021
Acasă Emisiuni Fresh Acces Ovidiu Lipan Țăndărică: ”Cea mai mare iubire este aia cu care rămâi!”

Ovidiu Lipan Țăndărică: ”Cea mai mare iubire este aia cu care rămâi!”

Maestrul Ovidiu Lipan Țăndărică, prezent în platoul A7TV, a povestit, cu șarmul și veselia caracteristice, despre femeile din viața lui și, mai ales, despre iubita ideală.

 

”Eu am avut noroc în viața mea de femei care au învățat multă carte și am avut cu cine să stau de vorbă. Este foarte important, trece iubirea aceea de senzualitate.

Există o iubire mult mai profundă, să iubești la o femeie întregul. Eu sunt foarte stabil. Încerc să mă echilibrez în fiecare zi, spiritul cu mintea care joacă de fiecare dată farse și te duce pe drumuri nebănuite. Să te înțelegi tu cu tine! Este foarte important să ai momentele tale cu tine, să nu te plictisești tu cu tine”

Cum este Ovidiu Lipan Țăndărică într-o relație și ce tabieturi afective are, a povestit chiar el:

”Las Divinitatea să lucreze. Nu impun neapărat ceva și după aia să stau să fiu dezamăgit. Este foarte important, în viață, să ai răbdare, să îți pui niște dorințe și să înaintezi.

Cea mai mare iubire este aia cu care rămâi. Sufletul ăsta este doritor de iubire în permanență. Și eu sunt ca un copilandru, să fiu cușulit tot timpul, să fiu iubit, e foarte important pentru un bărbat”

Pe plan profesional, Ovidiu Lipan Țăndărică a decis să se implice într-un proiect cultural de amploare, hotărât fiind să schimbe atitudinea față de România și să prezinte țara ca fiind una cu totul și cu totul specială, atât cultural, cât și istoric.

 

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

Adrian Secu, studentul care a ținut piept autorităților din România, învingător în instanță!

Adrian Secu, un tânăr în vârstă de 26 de ani, licențiat în inginerie electrică și știința calculatoarelor, student în anul II la Drept, a...

Au nevoie antreprenorii de coaching?

Începutul unui business este un pas important pentru orice antreprenor și o provocare continuă pe parcursul dezvoltării lui și a afacerii lui. Există, însă,...

28 IULIE ÎN ISTORIE

Ziua mondială de luptă împotriva hepatitei, inițiată de Alianța Mondială pentru Hepatită, în 2008, este marcată, în fiecare an, la 28 iulie.   Scopul acestei zile...

Bomba care aruncă în aer pandemia!

Începând cu anul viitor, CDC renunță la metoda de diagnosticare RT-PCR a noului coronavirus și recomandă laboratoarelor și centrelor de testare să se utilizeze...

COMENTARII RECENTE

Daniel Pop on 1 IULIE ÎN ISTORIE
Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?