miercuri, februarie 28, 2024
Acasă Articole Emisiuni O nouă producție românească în cinematografe. Când are loc lansarea?

O nouă producție românească în cinematografe. Când are loc lansarea?

O nouă producție în cinematografele din România urmează să fie lansată anul acesta. Producătorul promite să fie un mare succes, fiind un produs unic pentru piața media din România.

 

Alin Panc, cel care a produs ”Pup-o, ma!”, actor în numeroase filme și vocea lui Louie din celebrul serial ”Viața cu Louie”, pregătește un nou film care va fi lansat în toamna acestui an.

Prezent în cadrul emisiunii FRESH ACCES, la A7TV, acesta a dezvăluit în exclusivitate:

„Pe 7 iunie începe un film pe care nimeni nu l-a mai făcut în România, nu a avut tupeu: „The dac side of the moon”. Este o parodie la adresa dacilor și romanilor. O să iasă beton. E comedie. O să fie lansat în noiembrie. Va rupe!”

Alin Panc a lămurit și care este motivul pentru care industria cinematografică din România nu este la fel de dezvoltată ca în alte țări. Motivul? Banii!

”Un film înseamnă că bagi câteva milioane și scoți de 5 ori mai mult. În România, nici dacă s-ar băga o sumă mare de bani nu s-ar scoate profit, pentru că nu avem public.

Publicul românesc s-a pierdut. Diferența dintre noi și celelalte nații din Europa a fost că noi nu am avut curaj. Uite că o să fac eu o nebunie”, a mai declarat Alin Panc.

 

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Care sunt cele mai noi tendințe în materie de baterii de cadă?

În universul designului de baie contemporan, bateria de cadă nu mai este doar un element care oferă funcționalitate, ci și o piesă centrală ce...

Noptierele Smart pot fi integrate in orice dormitor? Care sunt stilurile de design cele mai potrivite?

În căutarea unei combinații perfecte între utilitatea tradițională și inovația tehnologică, noptierele Smart își fac tot mai mult loc în dormitoarele moderne. Aceste piese...

Ce poți vizita în România la început de primăvară? Iată recomandările O Zi Cât o Vacanță

Excursiile de o zi sunt calea prin care te poți relaxa și prin care poți explora frumusețea României, chiar și atunci când timpul este...

Știai aceste lucruri despre generatoarele electrice?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că trăim într-o epocă în care dependența de energie electrică este tot mai mare. Practic, toate...