8.5 C
București
miercuri, 26 ianuarie 2022
Acasă Emisiuni O nouă producție românească în cinematografe. Când are loc lansarea?

O nouă producție românească în cinematografe. Când are loc lansarea?

O nouă producție în cinematografele din România urmează să fie lansată anul acesta. Producătorul promite să fie un mare succes, fiind un produs unic pentru piața media din România.

 

Alin Panc, cel care a produs ”Pup-o, ma!”, actor în numeroase filme și vocea lui Louie din celebrul serial ”Viața cu Louie”, pregătește un nou film care va fi lansat în toamna acestui an.

Prezent în cadrul emisiunii FRESH ACCES, la A7TV, acesta a dezvăluit în exclusivitate:

“Pe 7 iunie începe un film pe care nimeni nu l-a mai făcut în România, nu a avut tupeu: “The dac side of the moon”. Este o parodie la adresa dacilor și romanilor. O să iasă beton. E comedie. O să fie lansat în noiembrie. Va rupe!”

Alin Panc a lămurit și care este motivul pentru care industria cinematografică din România nu este la fel de dezvoltată ca în alte țări. Motivul? Banii!

”Un film înseamnă că bagi câteva milioane și scoți de 5 ori mai mult. În România, nici dacă s-ar băga o sumă mare de bani nu s-ar scoate profit, pentru că nu avem public.

Publicul românesc s-a pierdut. Diferența dintre noi și celelalte nații din Europa a fost că noi nu am avut curaj. Uite că o să fac eu o nebunie”, a mai declarat Alin Panc.

 

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMELE ARTICOLE

A plagiat sau nu Nicolae Ciucă?

Nicolae Ciucă este al treilea premier implicat într-un scandal de plagiat, după ce jurnalista Emilia Șercan a dezvăluit, într-un articol PressOne, că generalul în...

S-a încheiat greva șoferilor STB!

Angajații Societății de Transport București (STB) au suspendat acțiunea de protest și au reluat activitatea după cinci zile în care transportul public din Capitală...

Adrian Cioroianu: În privința educației, România a făcut pași înapoi, chiar și față de comunism

Adrian Cioroianu, om politic, istoric și scriitor român, este de părere că România este încă un stat tânăr adolescent și că, din acest motiv...

Scurtmetraj românesc premiat la 5 festivaluri de film

Filmul ”În așteptare” este scris, produs și regizat de Sabina Lisievici. Bazat pe o poveste reală, filmul spune povestea de dragoste tulburătoare trăită de...