8.5 C
București
vineri, 5 iunie 2020
Acasă Emisiuni Achiziții externe O nouă PREMIERĂ la A7TV - ”CÂNT PENTRU SUFLET”

O nouă PREMIERĂ la A7TV – ”CÂNT PENTRU SUFLET”

A7TV rămâne alături de publicul său și propune o nouă producție TV.
Astfel, începând cu 9 mai, în fiecare sâmbătă, de la 12.00 la 13.00, puteți urmări emisiunea ”CÂNT PENTRU SUFLET”

Invitații noștri, în prima ediție, sunt Villi Dulă și László Bede.

” Tema emisiunii este nevoia Creștinului de a comunica ,prin muzică, cu alți frați de credință, prin propuneri de cântări preferate.

E interesant de observat că în spatele fiecărei cântări propuse stă o poveste de viață cu Dumnezeu, a celui care propune.

Personal mi-am propus să reamintim creștinilor de pretutindeni că avem Cui ne adresa.

Este Cineva care ne ascultă, cu dragoste, fiecare suspin, avem la Cine privi, avem un tezaur uriaș de promisiuni din partea lui Dumnezeu pe care îl găsim în Scripturi (fiecare transmisie începe cu un verset biblic), dar și în cântările Creștine.

Mesajul este unul simplu: Nu asta este lumea ta, Creștinule, nu asta e țara ta frate, nu aici e casa ta omule! Ridică-ți privirea că se apropie Mântuitorul, Prietenul tău, STAPÂNUL UNIVERSULUI!”, ne-a mărturisit Villi Dulă

Villi s-a născut în satul Băduleasa din județul Teleorman.

Este căsătorit cu Anca Dulă și au 2 copii minunați.

Sursa Facebook

Ne-a spus că pentru el muzica este a doua natură, motiv pentru care nu ne poate spune cu exactitate când a început să cânte.

A absolvit Conservatorul și a activat vreme de 10 ani în Filarmonica George Enescu din București, dar a cântat, un timp, și în Corul de camera Madrigal.

Sursa Facebook

Ne spune că este împotriva facebook și a altor forme artificiale de comunicare, dar realizând că este o nevoie acută de încurajare în Credința Creștină, a trebuit să-și înfrângă propria convingere.

Bede László s-a născut în 1986, la Oradea.

Este căsătorit cu Cristina Bede și au împreună doiu băieței, Edwin – 4 ani și Mark – 9 luni.

Sursa Facebook

A început să studieze muzică la 25 de ani, după ce a făcut contabilitate, la liceu și 2 ani de facultate de inginerie electrică.

A studiat la Conservatorul din Oradea interpretare muzicală bel canto, timp în care a colaborat și cu Filarmonica din Oradea.

Lista despre activitatea muzicală este lungă, dar amintim aici cel mai memorabil moment – turneul în Europa cu faimosul compozitor Ennio Morricone.

Sursa Facebook

”Am început să colaborez cu colegul meu Vili Dulă în urmă cu aproximativ 2 ani, aici trebuie să menționez că am pornit cu un proiect pe trio împreună și cu Robert Bede, proiect din care a devenit la scurt timp proiect pe cvartet, având alături și pe basistul Alex Șuteu.

Emisiunea a venit ca idee în această perioadă de izolare când și întâlnirile de la biserică au fost suspendate, să fim mai aproape unii de alții, să creăm relații, nu să ne distanțăm”, ne-a spus Laci

”Emisiunea urmărește să ne apropiem mai mult de cer, de Dumnezeu și unii de alții prin cântările care le cântăm live 100% atât vocal cât și acompaniamentul.

Cântările vin propuse de către public și le cântăm pe loc, sunt unele care le cântăm și la prima vedere, creând o bucurie mare pentru public, am primit foarte multe mulțumiri și feedback-uri pozitive, chiar și în mesaj privat de la persoane pe care nu le cunosc”, a adăugat laci.

Le urăm succes îndrăgiților muzicieni, iar voi nu ratați PREMIERA – CÂNT PENTRU SUFLET cu Villi Dulă și László Bede – sâmbătă, 9 mai, ora 12.00

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

George Floyd – ultimele 20 de minute de viață

Ultimele 20 de minute din viața lui George Floyd, afro-americanul omorât prin sufocare de polițiști, au fost reconstituite de procurorii americani. Cei patru polițiști care...

Focare de poluare în Portul Constanța

Un adevărat dezastru ecologic în Portul Constanța! Secretarul de stat în Ministerul Mediului, Mircea Fechet a povestit pe pagina sa de Facebook că a găsit,...

5 IUNIE ÎN ISTORIE

În fiecare an, pe data de 5 iunie aniversăm Ziua Mondială a Mediului sau Ziua Mediului Înconjurător. Ea a fost instituită în 1972 de Adunarea...

REȚETA A LA FABIEN “FRUCTE GRATINATE”

Această rețetă cât se poate de simplă poate trece drept un desert sofisticat și neobișnuit cu care ne putem încânta musafirii, însă este foarte...

COMENTARII RECENTE