8.5 C
București
duminică, 14 august 2022
Acasă Editoriale Actualitate Nu știi dacă să stai în chirie sau să îți cumperi o...

Nu știi dacă să stai în chirie sau să îți cumperi o casă? Apelează la o agenție imobiliară și ia cea mai bună decizie!

În urmă cu mai bine de 20 de ani, era considerat de neconceput ca după o anumită vârstă să mai locuiești în chirie. Astăzi, având în vedere că oamenii preferă un stil de viață flexibil, a locui în chirie nu mai reprezintă un impediment sau un obicei de scurtă durată. Cu toate acestea, trebuie să recunoști și tu că nimic nu se compară cu deținerea unei locuințe. Chiar dacă nu o vei folosi permanent, îți poate aduce numeroase beneficii și de asemenea un sentiment de siguranță.

 

Locuitul în chirie poate avea unele riscuri. Spre exemplu, din anumite motive, proprietarul poate hotărî să încheie contractul mai devreme decât era specificat, chiar dacă va implica anumite penalități pentru acesta. Într-o astfel de situație, va fi necesar să cauți o altă locuință într-un timp foarte scurt.

De cele mai multe ori, o mutare în grabă atrage de la sine o altă, deoarece poți constata anumite neajunsuri pe care nu le-ai observat sau pe care ai ales să le ignori doar pentru a avea o locuință temporară.

 

Astfel, dacă până acum ai locuit în chirie și te gândești la o locuință a ta, cel mai bine este să apelezi la o agenție imobiliară ce îți va prezenta avantajele de a fi proprietar.

În București, îți recomandăm Dezvoltator Pallady și suntem siguri că vei găsi casa visurilor tale.

Acest dezvoltator are în portofoliu numeroase ansambluri rezidențiale în noul cartier Pallady din București.

Ai la dispoziție numeroase apartamente dintre care poți alege, începând de la garsoniere și până la penthouse-uri. Foarte important de menționat este faptul că această agenție imobiliară nu percepe comision pentru vânzare. Știm că poate te-ai temut de acest aspect, însă nu este cazul: comisionul este 0%, așa că vei plăti doar prețul pentru apartamentul ales!

 

Cel mai bine este să programezi o întâlnire cu un agent imobiliar de la Dezvoltator Pallady, pentru a afla care este locuința ce ți se potrivește cel mai bine, în funcție de stilul tău de viață, de planurile pentru viitor și bineînțeles de buget.

Unele persoane își doreau o garsonieră, iar în urma vizionării sau în urma discuțiilor, au înțeles că li se potrivesc mai bine apartamente doua camere noi Pallady.

La fel cum sunt persoane care considerau că un apartament cu patru camere va fi perfect pentru momentul când vor avea o familie, însă s-au răzgândit și au ales unul cu două camere, urmând ca pe viitor să aleagă locuința perfectă.

 

Fiecare ansamblu rezidențial din portofoliul Dezvoltator Pallady are anumite caracteristici, iar un agent imobiliar te poate ajuta să îl identifici pe cel ideal pentru tine. Unele sunt perfecte pentru familiile care au copii, pe când altele se potrivesc mai bine celor care nu își doresc momentan o familie și care un stil de viață activ. Astfel, vei putea lua o decizie numai după ce vei analiza în detaliu toate ofertele prezentate și motivele pentru care să le alegi.

 

Așadar, dacă te-ai hotărât să te muți la casa ta, îți recomandăm să apelezi la agenția imobiliară Dezvoltator Pallady pentru a alege locuința perfectă. Indiferent dacă îți dorești o garsonieră sau un apartament spațios, aici vei găsi casa visurilor tale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.ULTIMELE ARTICOLE

ANM a emis Cod galben de ploi puternice pentru aproape toată țara!

Codul galben intră în vigoare azi la ora 12:00 și este valabil până luni la ora 22:00. La munte, în Oltenia, Muntenia, Moldova, zona...

Reacțiile demnitarilor români cu privire la victoriile lui David Popovici

David Popovici, copilul de aur al natației Române, a cucerit, la doar 17 ani, sâmbătă aceasta, medalia de aur în proba de 100 m...

Ministrul Digitalizări simte că România apreciază educația sa la fel de mult ca America

Studiile la universități din SUA, precum Stanford și Harvard, sunt un impediment în politica românească, a declarat ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja.   Sebastian Burduja a devenit...

Echipă de baschet botezată în râul Iordan

„Am deschis un drum acum. Cred că vor fi și alte echipe universitare care vor dori să vină și să susțină această competiție și...