8.5 C
București
luni, 18 octombrie 2021
Acasă Articole Noutăți Noi producții în grila de toamnă A7TV

Noi producții în grila de toamnă A7TV

Sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 21 a avut loc premiera emisiunii “Întrebări incomode” cu Daniel Duță. Prin această nouă producție lectorul universitar doctor, Daniel Sorin Duță, dorește să aducă în fața telespectatorilor răspunsuri la cele mai grele întrebări pe care omenirea le are cu privire la divinitate.

 

Prima emisiune a avut ca titlu “GPS-ul răutății” și a abordat sentimentele negative pe care pandemia le-a trezit în noi prin anxietate.

Luni seară, de la ora 22:00, a mai debutat o emisiune în grila de toamnă A7TV: “Dr. Duță – expert în sentimente”. În prima ediție a fost abordat un subiect tabu dar în același timp actual, evitat de toți părinții în discuțiile cu părinții lor: relațiile intime în adolescență.

Reprezentantul vocii telespectatorilor în această emisiune este Dani Dărvășan care va transmite toate întrebările pe care le adresați doctorului expert în sentimente.

Daniel Duță a declarat pentru A7tv: “Mă bucur să vă asigur că în fiecare luni ne vom întâlni în acest studio. Ne vom întâlni într-un mod special, relaxat, un mod în care să ne dăm întâlnirea cu interiorul nostru. Legat emoțiile noastre, de sentimentele noastre, legat de ce avem noi de spus. Poate legat de lucrurile care se întâmplă în spatele cortinei”.

Daniel Sorin Duta este lector universitar doctor și a fost șef de catedra pentru disciplina psihologie la catedra de Asistență Socială a Institutului Teologic Adventist, Cernica.

Este doctor în Științe Sociale și Politice, titlu obtinut în 2010 cu lucrarea „Inserţia valorilor morale şi religioase în sfera comportamentelor şi relaţiilor interumane”.

Autor și coautor al următoarelor lucrări publicate la Editura Universitară:

– Sensibilitatea moral-religioasă a adolescenței;
– Psihosociologia grupurilor și organizațiilor;
– Psihosociologia carierei;
-Concept de filozofia științei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMELE ARTICOLE

Raed Arafat – declarații de ultimă oră

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretarul de stat în MAI Raed Arafat, a afirmat, sâmbătă, că „trebuie oprit microfonul” celor care dezinformează şi...

Avertismentul medicilor, în plin val 4

În plin val 4, medicii fac o recomandare suplimentară celor care găsesc potrivit să folosească așa numitele tratamente „preventive” anti-covid. Apelul este clar: oamenii...

De ce nu a avenit PSD cu o propunere de premier?

Contextul crizei actuale a lăsat țara fără un premier în funcție, iar cel care a fost desemnat nu a reușit să reunească fosta coaliție....

17 OCTOMBRIE ÎN ISTORIE

Ziua internaţională pentru eradicarea sărăciei este marcată în fiecare an în data de 17 octombrie, potrivit Rezoluţiei 47/196 a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor...