Nicoleta Ababei – ”Eu, femeia, sunt prioritatea numărul 1 pentru mine!” – A7TV – Trăiește viitorul!

Nicoleta Ababei, invitata Alinei Ilioi Mureșan în platoul emisiunii ALĂTURI DE TINE este fondatorul ”Mamă pe toc”.
Nicoleta se descrie simplu:

”Eu sunt Nicole! Sunt un om vertical, cu simțul umorului. Iubesc tangoul argentinian și tot ce este frumos! Sunt mama unei adolescente cool care mă molipsește zilnic de un chef nebun de viață!
Știu că viața unei mame este plină de provocări, iar cea mai mare provocare, pentru mine, este aceea de a rămâne … EU. Zilnic învăț să pun pe primul loc femeia, creșterea mea ca om, înainte de orice! Cred cu tărie că fiecare copil se dezvoltă în lumina proiectată de mamă și este influențat pozitiv de armonia și încrederea cu care aceasta pășește în viață!
Mă consider un ambasador al femeilor care luptă să iasă din bula mămiciei și care renunță la sentimentul de vinovăție!”, cum singură scrie pe blogul ”Mama pe toc”

Nicoleta a primit rolul de mamă într-un mod foarte firesc. Nu s-a panicat și nici nu și-a făcut griji inutile legate de apariția și creșterea unui copil. Ne mărturisește ca este minunat să fie mama Dianei, fiica sa și ca nu se poate închipui altfel.

”Am devenit mamă la vârsta de 24 de ani. De-abia terminasem facultatea și mă pregăteam pentru admiterea la masterat când am aflat că sunt însărcinată. Chiar mi-am schimbat prioritățile peste noapte”

Cu adolescenții poți trăi și în pace, fără război! Cum? Urmărește emisiunea ALĂTURI DE TINE cu Alina Ilioi Mureșan pentru a descoperi!

Distribuie articol:
Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *