8.5 C
București
duminică, 14 august 2022
Acasă Emisiuni NICOLA: ”Aștept să crească nepoata mea să merg cu ea cu rolele”

NICOLA: ”Aștept să crească nepoata mea să merg cu ea cu rolele”

Nicola a fost invitată recent în platoul emisiunii FRESH ACCES, unde a povestit cum este viața de bunică la 52 de ani și cum își păstrează mereu energia pozitivă.

 

Gazda emisiunii, Anisa Sandulache s-a întrecut, în versuri, cu Nicola și și-au adus aminte de momentele în care ascultau pe repeat melodiile îndrăgitei cântărețe.

Artista a povestit că abia de curând a învățat să meargă pe bicicletă, deși tatăl său este ciclist.

„Eu de mică am iubit sportul, dar am avut și pauze de-a lungul vieții, însă în acele pauze tot făceam sport, de exemplu mergeam cu rolele, iar energia o iau din parc. Anul trecut am învățat să merg cu bicicleta, dar m-am plictisit repede de bicicletă”, recunoaște artista.

Nicola încearcă să aibă un stil de viață sănătos, iar atunci când nu merge la sală, aleargă în parc sau în aproprierea casei.

„Anul trecut am bătut recordul, am alergat mai mult decât la 12 ani, pe vremea când făceam atletism, iar atunci când erau parcurile închise alergam în jurul blocului.”

Cântăreața a spus că abia așteaptă ca nepoțica ei să mai crească pentru a se plimba amândouă cu rolele prin parc.

Întrebată dacă va mai scoate o piesă în curând, Nicola a răspuns că nu a mai reușit să ajungă în studio din cauza pandemiei, iar profesorii de canto ezită să mai dea lecții acasă, de teama îmbolnăvirii.

„Îmi doresc să lansez o piesă care să transmită o energie pozitivă”.

Pentru a urmări ediția integrală e emisiunii Fresh Acces, accesați link-ul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=ca4OLD7kahg

 

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.ULTIMELE ARTICOLE

ANM a emis Cod galben de ploi puternice pentru aproape toată țara!

Codul galben intră în vigoare azi la ora 12:00 și este valabil până luni la ora 22:00. La munte, în Oltenia, Muntenia, Moldova, zona...

Reacțiile demnitarilor români cu privire la victoriile lui David Popovici

David Popovici, copilul de aur al natației Române, a cucerit, la doar 17 ani, sâmbătă aceasta, medalia de aur în proba de 100 m...

Ministrul Digitalizări simte că România apreciază educația sa la fel de mult ca America

Studiile la universități din SUA, precum Stanford și Harvard, sunt un impediment în politica românească, a declarat ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja.   Sebastian Burduja a devenit...

Echipă de baschet botezată în râul Iordan

„Am deschis un drum acum. Cred că vor fi și alte echipe universitare care vor dori să vină și să susțină această competiție și...