8.5 C
București
miercuri, 12 mai 2021
Acasă Emisiuni NICOLA: ”Aștept să crească nepoata mea să merg cu ea cu rolele”

NICOLA: ”Aștept să crească nepoata mea să merg cu ea cu rolele”

Nicola a fost invitată recent în platoul emisiunii FRESH ACCES, unde a povestit cum este viața de bunică la 52 de ani și cum își păstrează mereu energia pozitivă.

 

Gazda emisiunii, Anisa Sandulache s-a întrecut, în versuri, cu Nicola și și-au adus aminte de momentele în care ascultau pe repeat melodiile îndrăgitei cântărețe.

Artista a povestit că abia de curând a învățat să meargă pe bicicletă, deși tatăl său este ciclist.

„Eu de mică am iubit sportul, dar am avut și pauze de-a lungul vieții, însă în acele pauze tot făceam sport, de exemplu mergeam cu rolele, iar energia o iau din parc. Anul trecut am învățat să merg cu bicicleta, dar m-am plictisit repede de bicicletă”, recunoaște artista.

Nicola încearcă să aibă un stil de viață sănătos, iar atunci când nu merge la sală, aleargă în parc sau în aproprierea casei.

„Anul trecut am bătut recordul, am alergat mai mult decât la 12 ani, pe vremea când făceam atletism, iar atunci când erau parcurile închise alergam în jurul blocului.”

Cântăreața a spus că abia așteaptă ca nepoțica ei să mai crească pentru a se plimba amândouă cu rolele prin parc.

Întrebată dacă va mai scoate o piesă în curând, Nicola a răspuns că nu a mai reușit să ajungă în studio din cauza pandemiei, iar profesorii de canto ezită să mai dea lecții acasă, de teama îmbolnăvirii.

„Îmi doresc să lansez o piesă care să transmită o energie pozitivă”.

Pentru a urmări ediția integrală e emisiunii Fresh Acces, accesați link-ul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=ca4OLD7kahg

 

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

MIHAI TRĂISTARIU, surpriză inedită în platoul Fresh Acces

Mihai Trăistariu, cântărețul care deține un număr record de participări la Eurovision, și-a dezvoltat o pasiune din a descoperi talente în materie de muzică.   Artistul...

Adevărul despre vaccinurile anti-Covid-19

Medicul infecționist Laurențiu Stratan, prezent la FRESH ACCES, a dezvăluit cum funcționează fiecare vaccin și care pot fi efectele adverse.   ”La Astra Zeneca -tehnologia este...

TEODOR MELEȘCANU: România plătește și acum la UE o contribuție anuală care sare de un miliard de Euro

Teodor Meleșcanu, fost ministru de externe, a vorbit, la A7TV, cu ocazia Zilei Europei, despre dezavantajele pe care le-a adus cu sine aderarea României...

MIHAI GĂINUȘĂ, de la telefonist la om de radio și televiziune

Mihai Alexandru Găinușă, numit de prieteni și Mișu Găinușă, a fost invitatul Natașei Culea în platoul emisiunii BookMedia.   Mereu o prezență tonică și ironică, Mihai...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?