8.5 C
București
miercuri, 29 iunie 2022
Acasă Editoriale Familie Mirabela Dauer: „Cel mai mare regret al meu este că nu am...

Mirabela Dauer: „Cel mai mare regret al meu este că nu am avut o familie”

Ediția specială din Sâmbăta Mare a emisiunii „Față în față cu Ruxandra Săraru”, la A7TV, a avut-o în prim-plan pe îndrăgita artistă, Mirabela Dauer. Reîntâlnirea într-o emisiune, după mai bine de 20 de ani, între cântăreață și jurnalistă a fost una emoționantă.

În cadrul interviului, una dintre cele mai iubite interprete ale muzicii ușoare românești și-a destăinuit cel mai mare regret al vieții sale, acela că nu a avut o familie.

„Mi-am dorit foarte tare o familie și nu am avut. Nu s-a născut încă jumătatea aceea. Niciun bărbat nu a știut să-mi citească sufletul. Sau l-am căutat pe tăticul meu, care a fost perfect, în fiecare bărbat”, a mărturisit artista.

 

În 1996, Mirabela Dauer a decis să se boteze în religia ortodoxă, ea însăși fiind, la origini, evreică.

Artista s-a destăinuit în fața Ruxandrei Săraru și a recunoscut că unul dintre motivele care au stat la baza deciziei a fost gândul la momentul în care va părăsi această lume definitiv. Întreaga sa familie trăiește în Israel, iar toți prietenii ei sunt ortodocși.

„Pe cine mai am eu în țară să mă îngroape? Toți prietenii mei sunt ortodocși. Cine mă duce pe mine la groapă? Cineva o să-mi pună o floare și o cruce la cap”, a mărturisit solista.

Cântăreața și-a deschis sufletul în fața telespectatorilor povestind momentul când s-a botezat în religia ortodoxă:

„Îmi vine să plâng pentru că a fost cel mai frumos moment din viața mea. Intenția mea a fost să mă călugăresc și să mă duc la mănăstire. (…) Mi-am dorit foarte tare să fiu ortodoxă. Nu m-am dezis…eu sunt evreică, clar! Pentru mine există un singur Dumnezeu”, a adăugat Mirabela Dauer.

O altă dramă pe care artista a trăit-o în ultimii ani a fost diagnosticul primit în ianuarie 2017: o tumoră canceroasă la rinichi care apoi s-a extins la vezică.

În urma intervenției chirurgicale care a durat mai bine de 6 ore, i-a fost extirpat un rinichi, dar și alte porțiuni din zonele afectate.

Cu această ocazie, Mirabela Dauer și-a manifestat nemulțumirea la adresa autorităților, referitor la modul de gestionare a pandemiei, din cauza căreia artiștii au suferit probleme financiare

„Noi, artiștii, trebuie să facem la un moment dat niște compromisuri ca să putem exista. (…) Eu îi mulțumesc domnului Ponta (Victor n.r.), pentru că, datorită lui, nouă ni s-au dat pensii de merit. Mie mi-a ajutat Dumnezeu ca de 3 ani de zile să beneficiez de această pensie. Fără această pensie nu-mi puteam plăti spitalizarea”, a mărturisit îndrăgita interpretă.

Întregul interviu savuros poate fi vizionat accesând link-ul de mai jos

Sourcea7tv

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

Marcel Ciolacu: ”Plafonarea rămâne singura soluție”

Franța și America se numără printre țările care au plafonat prețul masiv la carburanți, măsură văzută de anumiți politicieni români ca fiin comunistă. Acest...

Președintele României, mesaj cu ocazia Zilei Drapelului Național

Ziua Drapelului Național este ziua de 26 iunie, care a fost proclamată astfel prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998. Conform legii, această...

Reacția MAE la amenințările lui Medvedev

Ministerul Afacerilor Externe a precizat că „declaraţiile lui Dmitri Medvedev, subsecvente deciziei istorice a Consiliului European din 23-24 iunie privind acordarea statutului de stat...

Sfaturi de îngrijire a grădinii pe timpul verii

Vara este perioada preferată a anului pentru mulți dintre noi, invocând amintiri de zile relaxante la plajă, aspersoare pe peluze uscate și momente de...