sâmbătă, decembrie 2, 2023
Acasă Emisiuni La zi Ministrul Sebastian Burduja face anunțul momentului la A7TV!

Ministrul Sebastian Burduja face anunțul momentului la A7TV!

Ministrul Sebastian Burduja face anunțul momentului la A7TV! Întrebat în emisiunea ”La Zi” cu realizatoarea Flori Stoian dacă consideră o eventuală afiliere în viitorul Guvern Marcel Ciolacu, acesta a răspuns că ”voi merge acolo unde este nevoie de mine”.

Cine este Sebastian Burduja?

”Sunt Sebastian Burduja și sunt un idealist pragmatic, bolnav de România.

Crezul meu este că viața merită trăită în slujba societății, într-o permanentă luptă pentru o cauză comună. Pentru mine această cauză este o Românie pe bune.

Cu o şcoală pe bune pentru secolul XXI. Cu o administraţie pe bune, fără impostură, modernă şi cinstită. Cu locuri de muncă pe bune, pentru fiecare român. O Românie#pebune în care să-ţi fie drag să rămâi.

Mă frământă de foarte multă vreme o întrebare: de ce este România astăzi atât de jos când ar putea fi atât de sus? Nu ne lipsește mai nimic. Avem oameni minunați, dar nu știm cum să îi motivăm să rămână acasă, deși sunt cea mai importantă bogăție a oricărei țări. Avem (încă) și resurse naturale. Am putea să ne dezvoltăm repede și bine.”

Astfel începe un autoportret acesta.

Ministrul Sebastian Burduja face anunțul momentului la A7TV!

Realizator: Este clar că domnul Ciolacu vă vrea în Guvernul pe care îl va conduce pe domeniul digitalizării. Dacă vi s-ar propune, a-ți accepta?

Sebastian Burduja: Cu siguranță PNL în contextul schimbării premierului, va trebui să aibă Ministerul Finanțelor. Este motorul Guvernului. Este motorul modelului de dezvoltare economică prin prisma politicilor fiscale și a tot ceea ce gestionează acest minister. 

Am mai spus-o public, sunt la dispoziția PNL. Mă duc acolo unde e nevoie de mine. Sunt foarte împlinit ca ministru al cercetării și digitalizării și mă bucur că o muncă de 9 luni de zile începe să își arate roadele și să avem spre exemplu aplicația ghișeul.ro, cazierul judiciar online. Avem o reformă a cercetării trecută prin Parlament. 

Aici poți urmări întreaga emisiune:

ULTIMELE ARTICOLE

Cum ne protejăm datele pe internet?

Cum ne protejăm datele pe internet? Mai mulți băieți adolescenți din SUA au început să folosească inteligența artificială pentru a crea fotografii deepfake nud...

Sfaturi pentru când călătorești peste hotare

Sfaturi pentru când călătorești peste hotare. Unul dintre cele mai frumoase orașe ale Europei, Barcelona, se confruntă cu probleme mari din cauza infracționalității care...

Cum să citești oamenii ca pe o carte?

Suntem cu toții fascinați de acele persoane care par să aibă o conexiune instantanee cu alții, reușind să înțeleagă și să sesizeze ceea ce...

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă?

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă? Ceea ce avem toți în comun sunt nevoia de a fi iubiți și suferința pe care...