miercuri, februarie 21, 2024
Acasă Emisiuni Alături de tine Mika Varga: ”Nu am să îl dezamăgesc pe Dumnezeu. Vreau să fie...

Mika Varga: ”Nu am să îl dezamăgesc pe Dumnezeu. Vreau să fie mândru de mine!”

Mika Varga a născut doi copii. Pe Ruthie și pe Jason. Dar ultimii 4 ani din viața acesteia au fost încărcați de lacrimi, provocări și suferință.

 

Fetița ei, Ruthie, s-a născut cu sindromul Patau. Aceasta este o boală genetică rară care se manifestă prin prezența unui cromozom 13, în plus, în fiecare celulă.

Acest cromozom determină dezvoltarea anormală a creierului și a capului. Înseamnă retard mental, convulsii, lipsa buzei superioare, forma nasului diferită și o viață limitată.

Lupta lui Ruthie cu boala s-a sfârșit în urmă cu aproximativ o lună. Dar părinții ei au găsit puterea să vadă dincolo de durere și să nu se lase înfrânți de ea.

Mika Varga a declarat, în emisiunea ”Alături de tine”, cu lacrimi în ochi:

”Sunt conștientă că o să mă reîntorc la Londra și o să văd toate lucrurile ei, dar nu am să îl dezamăgesc pe Dumnezeu. Vreau să fie mândru de mine și vreau să rămân tare, așa cum mă vrea El, pe stâncă.”

Chiar dacă lacrimile îi curg pe obraji, Mika se încrede în Dumnezeu și consideră că suferința te poate transforma într-o persoană mai bună și îți poate modela caracterul, atâta timp cât este depășită împreună cu Hristos:

”Depinde de oameni, de noi. Depinde ce anume administrăm creierului. Pe mine suferința mă modelează, dar sunt oameni care în suferință se îndepărtează de Dumnezeu, de familie și devin deprimați.

Într-adevăr suferința, la unii oameni, dacă nu au control asupra ei prin puterea lui Dumnezeu, îi deprimă și îi distruge. Eu vreau să trec prin doliu într-un mod controlat, alături de Dumnezeu, de familie. Vreau să mă încarc pozitiv.”

”Am mai spus de foarte multe ori. Izolarea este sufocantă, este deprimantă. Dacă eu aleg să stau în camera mea, cad în depresie.

Și de la depresie mai este doar un pas. Este foarte periculoasă auto-izolarea și este foarte periculoasă acest tip de suferință, care ne deprimă.

Motivul pentru care am ales să trec prin asta, cu Hristos, este că El plânge alături de mine.”

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Evită relațiile toxice

O relație de cuplu toxică este una în care există un model de comportament dăunător, abuziv sau manipulativ între parteneri. Aceasta poate include abuz...

Tehnici de îngrijire corectă a părului

Părul sănătos și strălucitor este un aspect important al cărții noastre de vizită și necesită o îngrijire adecvată pentru a rămâne în formă optimă. Mai...

Cum poți recunoaște AVC-ul? Primele semne!

Un accident vascular cerebral (AVC) poate fi o afecțiune gravă și este important să poți recunoaște semnele timpurii pentru a solicita imediat ajutor medical...

Valentine’s Day – o zi a iubirii, nu altă zi a violenței

Măsurând sintagmele populare spuse la nervi sau apăsat, bizare sau ciudate le includem în bagajul nostru verbal și comportamental: ,,Iubirea naște violență”? ,,Eu te-am...