8.5 C
București
joi, 1 decembrie 2022
Acasă Emisiuni Fresh Acces Meseria de stewardesă, o alegere profitabilă?

Meseria de stewardesă, o alegere profitabilă?

Pentru foarte mulți dintre noi, ideea de a călători în toată lumea este un vis. Dar acesta poate deveni realizabil cu meseria de stewardesă sau steward. Pentru că nimic nu este mai tentant decât vizitarea altor locuri cu cheltuieli minime. Cum atât mai mult, dacă acest loc de muncă ajunge să îți fie și hobby.

 

Invitată în emisiunea Fresh Acces, Mirela Bănică, stewardesă, a oferit mai multe detalii despre această meserie pe care o face cu pasiune:

”Este o meserie care îți fură inima și o face pentru totdeauna. Eu, când am început, am spus că voi face maxim un an meseria aceasta, dar iată că s-au făcut 14.

În continuare îmi place ceea ce fac, cred că toți însoțitorii de zbor și toți piloții, în general cei care zburăm, facem această meserie din dragoste, din pasiune pentru zbor, dincolo de celelalte avantaje.”

Pandemia a schimbat foarte mult această meserie. Uniformele impecabile au fost înlocuite cu combinezoane, rujul perfect aplicat a fost acoperit de măști și programul încărcat cu zboruri a fost schimbat cu multe ore la sol.

Însă, chiar dacă au existat aceste modificări și chiar dacă reducerile salariale nu au ocolit acesta meserie, stewarzii și stewardesele își fac meseria cu bucurie și zâmbetul pe buze.

”S-au schimbat multe, întreaga activitate este diferită de la an la an. Apar noi elemente.

Și-au mai revenit lucrurile, mai ales acum în perioada verii, oamenii vor să călătorească, își doresc din nou acest lucru, mai ales că au stat închiși. Avioanele sunt pline, dar nu sunt la aceeași capacitate, cum erau în anii trecuți.”

Sourcea7tv


ULTIMELE ARTICOLE

Fuma sute de euro în câteva ore

Fuma sute de euro în câteva ore. Alex Cervencu, dependent de droguri de la 13 ani. Peste ani, după ce părinții lui află că...

Poluarea și bolile de inimă la tineri

Poluarea și bolile de inimă la tineri sunt un subiect care preocupă categoria de vârstă tânără a societății. De altfel de aceea există atât...

Ce înseamnă dietă low carb?

Ce înseamnă dietă low carb? Este dieta o idee bună? Ea poate genera un stil de viață sănătos, nu doar prin a slăbi, ci...

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei. Acesta ar avea proprietăți care ajută creierul să se relaxeze și să se calmeze, invitând la...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]