8.5 C
București
sâmbătă, 22 ianuarie 2022
Acasă Editoriale Actualitate Mesajul lui Nicușor Dan pentru bucureștenii care nu au nici apă caldă,...

Mesajul lui Nicușor Dan pentru bucureștenii care nu au nici apă caldă, nici căldură

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat, sâmbătă, referitor la problemele pe care bucureștenii le au cu apa caldă și căldura, că Primăria poate doar interveni de urgență la avariile care se produc. “Din păcate se vor produce avarii”, a spus el, informează Digi24.

“Pentru locuitorii Capitalei, mesajul este că în acest moment tariful pe care ei îl au de plătit pentru gigacalorie este 164 de lei.

Eventual, eventual, şi eu mi-aş dori ca acest tarif să crească în mod echilibrat, după cum v-am declarat ieri, dar acel tarif pe care eventual îl vom mări va fi plătit peste două luni de la momentul la care vom da acea hotărâre de Consiliu General.

Deci pentru factura de noiembrie, care va fi plătită în ianuarie, bucureştenii să ştie că vor plăti 164 de lei, pentru factura de decembrie, pe care o vor plăti în februarie, dacă nu se întâmplă nimic în Consiliul General, bucureştenii să ştie că vor plăti în continuare 164 de lei”.

“Ce putem să facem este, aşa cum am spus, putem să facem să intervenim de urgenţă în momentul în care se produc avarii şi din păcate se vor produce avarii.

În momentul în care vom reuşi să avem pe de-o parte o capacitate mai bună de răspuns…

Avem două tipuri de program, avem un program la producţie, zona de ELCEN, care funcţionează şi cu centrale din 1964, şi avem o problemă în ceea ce priveşte transportul şi distribuţia, care este atributul Municipalităţii.

În timp o să reuşim să rezolvăm chestiunile astea. Am reuşit să semnăm contractul acela de 300 de milioane.”, a afirmat primarul general.

SourceDigi24

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMELE ARTICOLE

Capitala paralizată! Continuă greva șoferilor STB!

Continuă greva în transportul în comun din Capitală. În această dimineață, ca și ieri, niciun tramvai, troleibuz sau autobuz nu a ieșit pe traseu,...

Klaus Iohannis și Nicolae Ciucă discută despre situația de la granița dintre Ucraina și Rusia

Președintele Klaus Iohannis se întâlnește astăzi cu premierul Nicolae Ciucă pentru a discuta situația de securitate de pe Flancul Estic. Întâlnirea are loc în...

Robert Negoiță: ”Suntem în haos! Nimeni nu știe ce are de făcut!”

Planurile Urbanistice a cinci sectoare din București au fost suspendate la sfârșitul lunii februarie. După negocieri intense, de la dorința primarului de a suspenda...

Lazăr Forrai: ”Uneori nu mâncam mai mult de un cartof fiert pe zi”

La 83 de ani, Lazăr Forrai, teolog și supraviețuitor al celui de-al doilea Război Mondial, a fost prezent în platoul emisiunii "Știrea cea bună"...