8.5 C
București
duminică, 14 august 2022
Acasă Emisiuni BookMedia Meme Stoica, despre Gigi Becali: „E fratele pe care nu l-am avut”

Meme Stoica, despre Gigi Becali: „E fratele pe care nu l-am avut”

Invitat duminică, 24 iulie 2022, la emisiunea BookMedia, realizată și moderată de Natașa Alina Culea pentru postul A7TV, Mihai (Meme) Stoica, managerul general al FCSB, și-a prezentat una dintre cărțile sale, vorbind despre faptul că este un grammar nazi și că, spre deosebire de alți oameni din sport, și-a scris singur cărțile. MM Stoica a vorbit și despre nivelul de cultură al românilor, dar și despre perioada petrecută în închisoare.

 

https://www.a7tv.ro/mihai-meme-stoica-refuz-subcultura/

Natașa: „Cum a fost prima noapte de detenție?”

Meme Stoica: „Am fost foarte liniștit. Nu știu dacă mi-am impus sau jucam teatru la început, dar eu aveam un tonus foarte bun.

Se terminase, chiar dacă a fost surpriza foarte mare. […] Poate și o viață întreagă de cantonamente m-a ajutat, pentru că mie-mi place foarte, foarte mult să stau singur”

Natașa: „Acolo erau paturile supraetajate?”

Meme Stoica: „Da, erau”

Natașa: „N-ai avut ceva exclusivist?”

Meme Stoica: „Nu există exclusivism. Poate or fi prin alte părți, dar la Rahova și la Jilava nu există. Asta vă pot garanta. N-am avut nicio problemă.

Chiar ajunsesem dependent de calmante; acolo am renunțat. Acum am cu totul și cu totul alte obiceiuri. Sunt chiar, mulțumesc lui Dumnezeu, foarte, foarte bine, mai bine decât acum nu am fost niciodată”

Remarcat pentru forma sa fizică de invidiat, Meme Stoica a spus:

„Mănânc o singură dată în zi. Peste 22 de ore beau doar apă. Fac sport aproape zilnic, cardio.[…]

Am trecut printr-o încercare foarte mare. Fata mea a fost foarte bolnavă și trebuia să înceapă dieta asta drastică și ăsta-i un sport de echipă.

Nu puteam să o las singură, am început și eu cu ea.”

Trecând la subiectul Gigi Becali, managerul general al FCSB a povestit despre relația lor care a cunoscut suișuri și coborâșuri.

Natașa: „Dacă ar fi să alegi câteva cuvinte, să descrii relația ta cu Gigi Becali, care ar fi?”

Meme Stoica: „[…] A fost love & hate. […] Relația noastră acum s-a cimentat, e fratele pe care nu l-am avut. M-a ajutat și mi-a ajutat familia, fata, în momentele în care aveam nevoie, iar acum pentru noi fotbalul chiar a trecut pe plan secund”

Natașa: „Ce înseamnă succesul pentru tine?”

Meme Stoica: „Nu e ceva care să mă fi mulțumit. […] Ca să poți să ai succes, cel puțin în sport, trebuie să fii extrem de ambițios, asta e clar. Trebuie să faci sacrificii, nu poți să ai o viață normală și să ai succes”

Un interviu de Natașa Alina Culea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.ULTIMELE ARTICOLE

ANM a emis Cod galben de ploi puternice pentru aproape toată țara!

Codul galben intră în vigoare azi la ora 12:00 și este valabil până luni la ora 22:00. La munte, în Oltenia, Muntenia, Moldova, zona...

Reacțiile demnitarilor români cu privire la victoriile lui David Popovici

David Popovici, copilul de aur al natației Române, a cucerit, la doar 17 ani, sâmbătă aceasta, medalia de aur în proba de 100 m...

Ministrul Digitalizări simte că România apreciază educația sa la fel de mult ca America

Studiile la universități din SUA, precum Stanford și Harvard, sunt un impediment în politica românească, a declarat ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja.   Sebastian Burduja a devenit...

Echipă de baschet botezată în râul Iordan

„Am deschis un drum acum. Cred că vor fi și alte echipe universitare care vor dori să vină și să susțină această competiție și...