miercuri, februarie 28, 2024
Acasă Editoriale Familie ”Medicii sperau la organele mele” - ediția care a înregistrat peste 200.000...

”Medicii sperau la organele mele” – ediția care a înregistrat peste 200.000 de vizualizări în doar două săptămâni!

În cadrul ediției din 14 februarie a emisiunii ”Spune-mi CUM!”, realizată și prezentată de Antonia Fudulu, aflăm povestea lui Mihai Burian – tânărul care a fost considerat mort timp de 3 luni, dar care a supraviețuit, în cele din urmă.

 

 

 

După ce unul dintre prietenii săi a adăugat încă 100 de cai putere la mașina care deja avea 180 cai putere din fabrică, băieții au ieșit, într-o zi ploioasă, să testeze noua capacitate a mașinii. În acel moment, viețile lor s-au schimbat pentru totdeauna.

Mihai a venit în platoul A7TV însoțit de mama sa, Ana Burian, pentru a împărtăși drama lor de familie cu scopul de a crește nivelul de conștientizare cu privire la accidentele rutiere și sistemul medical din România.

 

Conținutul emisiunii a devenit viral, astfel că în doar 2 săptămâni a adunat peste 200.000 de vizualizări.

 

“Dacă nu era la Terapie Intensivă la Târgu Mureș, Mihai nu avea nicio șansă”, mărturisește mama băiatului despre personalul pregătit care i-a ajutat fiul să se recupereze.

Deși inițial i s-a spus, în mod brutal, că fiul ei nu va supraviețui, mama lui Mihai nu s-a lăsat descurajată.

”Mama a venit la spital cu 10.000 euro într-o plasă de 1 leu”

Interviul ne ajută să înțelegem greutățile prin care a trecut o mamă căreia i s-a spus în mod repetat că băiatul ei nu va supraviețui.

”Ajungi să îți pierzi mințile, vorbești singur pe stradă”, își amintește mama lui Mihai.

Această ediție se bucură de popularitate în mediul online pentru că tragedia prin care a trecut Mihai este abordată din mai multe perspective.

Cine sunt oamenii care au venit în ajutorul mamei? Care au fost motivațiile ei și ale lui Mihai pe durata experienței? Ce lecții prețioase a avut de învățat tânărul?

Puteți afla povestea emoționantă a lui Mihai și a mamei sale accesând video-ul următor:

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Care sunt cele mai noi tendințe în materie de baterii de cadă?

În universul designului de baie contemporan, bateria de cadă nu mai este doar un element care oferă funcționalitate, ci și o piesă centrală ce...

Noptierele Smart pot fi integrate in orice dormitor? Care sunt stilurile de design cele mai potrivite?

În căutarea unei combinații perfecte între utilitatea tradițională și inovația tehnologică, noptierele Smart își fac tot mai mult loc în dormitoarele moderne. Aceste piese...

Ce poți vizita în România la început de primăvară? Iată recomandările O Zi Cât o Vacanță

Excursiile de o zi sunt calea prin care te poți relaxa și prin care poți explora frumusețea României, chiar și atunci când timpul este...

Știai aceste lucruri despre generatoarele electrice?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că trăim într-o epocă în care dependența de energie electrică este tot mai mare. Practic, toate...