8.5 C
București
marți, 13 aprilie 2021
Acasă Editoriale Familie ”Medicii sperau la organele mele” - ediția care a înregistrat peste 200.000...

”Medicii sperau la organele mele” – ediția care a înregistrat peste 200.000 de vizualizări în doar două săptămâni!

În cadrul ediției din 14 februarie a emisiunii ”Spune-mi CUM!”, realizată și prezentată de Antonia Fudulu, aflăm povestea lui Mihai Burian – tânărul care a fost considerat mort timp de 3 luni, dar care a supraviețuit, în cele din urmă.

 

 

 

După ce unul dintre prietenii săi a adăugat încă 100 de cai putere la mașina care deja avea 180 cai putere din fabrică, băieții au ieșit, într-o zi ploioasă, să testeze noua capacitate a mașinii. În acel moment, viețile lor s-au schimbat pentru totdeauna.

Mihai a venit în platoul A7TV însoțit de mama sa, Ana Burian, pentru a împărtăși drama lor de familie cu scopul de a crește nivelul de conștientizare cu privire la accidentele rutiere și sistemul medical din România.

 

Conținutul emisiunii a devenit viral, astfel că în doar 2 săptămâni a adunat peste 200.000 de vizualizări.

 

“Dacă nu era la Terapie Intensivă la Târgu Mureș, Mihai nu avea nicio șansă”, mărturisește mama băiatului despre personalul pregătit care i-a ajutat fiul să se recupereze.

Deși inițial i s-a spus, în mod brutal, că fiul ei nu va supraviețui, mama lui Mihai nu s-a lăsat descurajată.

”Mama a venit la spital cu 10.000 euro într-o plasă de 1 leu”

Interviul ne ajută să înțelegem greutățile prin care a trecut o mamă căreia i s-a spus în mod repetat că băiatul ei nu va supraviețui.

”Ajungi să îți pierzi mințile, vorbești singur pe stradă”, își amintește mama lui Mihai.

Această ediție se bucură de popularitate în mediul online pentru că tragedia prin care a trecut Mihai este abordată din mai multe perspective.

Cine sunt oamenii care au venit în ajutorul mamei? Care au fost motivațiile ei și ale lui Mihai pe durata experienței? Ce lecții prețioase a avut de învățat tânărul?

Puteți afla povestea emoționantă a lui Mihai și a mamei sale accesând video-ul următor:

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

A trăit 40 de zile doar cu apă!

Invitatul Alinei Ilioi Mureșan în platoul emisiunii ALĂTURI DE TINE, Vasile Nemeș propune o inovație în domeniul detoxifierii și al slăbitului: postul cu apă....

Când va începe anul școlar 2021-2022?

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a comunicat duminică, 11 aprilie, într-o postare pe Facebook, că anul școlar 2021 – 2022 va începe pe 13 septembrie....

Director general al OMS: „Pandemia este departe de a se încheia”

Confuzia, automulţumirea şi inconsecvența în combaterea COVID-19 fac ca pandemia să fie departe de a se încheia, deși ea ar putea fi pusă sub...

13 APRILIE ÎN ISTORIE

Pe 13 aprilie 1930 se năștea Sergiu Nicolaescu, regizor, scenarist, actor și, după 1989, politician român. Este de departe cel mai prolific și mai...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?