duminică, aprilie 14, 2024
Acasă Emisiuni Spune-mi CUM! Medicii i-au greșit operația în spitalul în care lucra

Medicii i-au greșit operația în spitalul în care lucra

Medicii i-au greșit operația în spitalul în care lucra. Provine dintr-o familie cu 10 copii. Dupa ani de spitalizări cu probleme medicale grave, a ajuns asistentă medicală, punând mult prea multă pasiune în a salva vieți. Așadar, conducerea spitalul a început să o exploateze, iar pasiunea s-a transformat în epuizare. Când mureau pacienții, era nevoită să îi care în spate, pe scări, cu propriile brațe. Așa, a ajuns să fie operată pe coloană. Chiar la spitalul la care și-a distrus spatele. Medicii i-au greșit operația!

Macsin Emanuela a trecut prin multe provocări, încă din copilărie, iar viața de adult nu i-a fost deloc ușoară. Ca tânără mamă, își căra micuțul în brațe 3 km pe jos, printr-o pădure pentru a ajunge la locul de muncă și pentru a-i oferi copilului un viitor. După ani și ani, când a ajuns intr-un loc care îi aduce satisfacție spirituală, cât pentru toți anii de chin, avea să întâmpine provocări de neimaginat!

”Ne uneam, 2 fete cu 2 fete și pur și simplu pe scări, în pături pentru că nu aveai altă variantă. Aveam doar o targă mobilă, dar scările erau destul de înguste. Trebuia să întorci, așa că era mai convenabilă o pătură. Se întâmpla uneori să moară și 3 pe tură. Dacă murea doar unul, era o tură ușoară. Lucram pe secția de îngrijiri paleative, la un spital privat.”

După ce și-a sacrificat sănătatea pentru binele spitalului în care lucra în cele mai groaznice condiții, Emanuela nu a primit nici măcar un strop de empatie, de omenie, de recunoștință pentru anii de exploatare până la epuizare.

Medicii i-au greșit operația în spitalul în care lucra

”În 2008 am început să simt durerile și ajunsesem să numai pot să merg normal, să numai pot să car 2 pâini. Medicul care m-a operat, chiar când mi-a scos firele, mă întreba ”Când începi munca?!” Deși stia ce e acolo… Și am început munca după 2 luni. Chiar dacă am fost operată acolo, nici măcar colegii nu mă înțelegeau că numai pot să ridic.

Privind în urmă, am ajuns în faza în care îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a trecut pe acolo și că la ora actuală, eu pot să îl laud pe Dumnezeu că a facut o minune cu mine.”

https://www.youtube.com/watch?v=8WM6E7XwpbA

ULTIMELE ARTICOLE

Creștinii și frica de moarte

Frica de moarte a fost una dintre cele mai fundamentale temeri umane de-a lungul istoriei. Pentru mulți, credința religioasă a oferit un refugiu împotriva...

Case de marcat portabile potrivite pentru fiecare afacere

Vânzările și evidența fiscală a unei firme care desfășoară activități comerciale au nevoie de un suport tehnologic de calitate. Alegerea unei case de marcat...

De ce să le oferi copiilor cărți de Paște?

Chiar dacă mai sunt câteva săptămâni bune până la Paște, dacă ai copii sau dacă vei merge în vizită la cineva care are, probabil...

Cum să ne ferim de razele UV periculoase

Protejarea pielii împotriva razelor ultraviolete (UV) este esențială pentru prevenirea problemelor de sănătate precum arsurile solare, îmbătrânirea prematură a pielii și riscul de cancer...