8.5 C
București
miercuri, 7 decembrie 2022
Acasă Editoriale Familie Mediana Vlad: “Eu mereu intru într-o poveste, chiar și în viața reală”

Mediana Vlad: “Eu mereu intru într-o poveste, chiar și în viața reală”

Mediana Vlad, una dintre cele mai îndrăgite soprane ale României, a venit în fața camerelor de filmat pentru a dezvălui publicului momentele de cumpănă sufletească cu care se confruntă în ultima perioadă. De această dată, nu o găsim pe scenă, ci în platoul A7TV.

 

Cu toții o cunoaștem pe îndrăgita artistă care “umple” scena Teatrului Național de Operetă și Musical Ion Dacian din anul 2004.

De atunci, au apărut mari schimbări în viața cântăreței de operă. Marți, în cadrul emisiunii ”Știrea cea bună” cu Cornel Dărvășan, am avut privilegiul să descoperim o altă Mediana Vlad, o femeie puternică, nu doar profesional, ci și în viața privată și să aflăm despre obstacolele  pe care Mediana a trebuit să le traverseze de-a lungul vieții, dar și care este cea mai mare provocare cu care se confruntă în acest moment.

Pe lângă vocea de opera, unde e în topul favoritelor în România, actrița dublează desene animate și interpretează vocile personajelor Disney. “Eu mereu intru într-o poveste, chiar și în viața reală fac o poveste, deoarece sunt o fire copilăroasă, sper sa nu pierd acest lucru niciodată.“

 

În timpul carierei sale, a reușit să-și facă foarte mulți fani, primind mesaje de încurajare. Oamenii o iubesc, foarte mulți dorindu-și chiar să cânte pe scenă alături de ea, însă puțini știu simplitatea pe care o deține: “Oameni buni, sunt un om! Am două mâini, două picioare, am un suflet și sunt la fel ca voi! Am nevoi și suferințe. Nu îmi place să fiu tratată precum o divă, vreau să fiu tratată… firesc!”, au fost dezvăluirile artistei.

 

Când a fost întrebată de către Cornel Dărvășan de ce este atât de emoționată, aceasta ne-a mărturisit că de ceva timp are o problemă foarte mare, care i-a schimbat întreaga viață – cancer mamar la sânul drept.

“Vreau să împărtășesc ceva cu voi, poate voi sunteți mai înțelepți și sunteți capabili să învățați din greșelile altora… Trebuie să vă iubiți, să vă acceptați, pentru că altfel o să pățiți ceea ce am pățit și eu!”

Se pare că boala cruntă cu care se confruntă a pornit în momentul foarte greu emoțional prin care a trecut în urmă cu câțiva ani- despărțirea de soțul ei.

“Recent am citit un studiu făcut în Germania, care demonstrează faptul că acest cancer la sânul drept se dezvoltă pe latura emoțională în relația cu partenerul.”

 

La A7TV am văzut cu toții o altă Mediana Vlad. Mult mai puternică, mai deșteaptă, un munte de emoții și sinceritate, dar, mai ales, un exemplu bun de urmat de către toate femeile care trec printr-o situație asemănătoare.

“Puteți trece printr-o astfel de situație, dar, pentru a preveni acest lucru, nu mai suferiți și nu mai judecați alți oameni, niciodată nu știți ce e în sufletul lor. Dacă îi puteți ajuta, ajutați-i, dacă nu, retrăgeți-vă!“

Un interviu tulburător pe care îl puteți urmări accesând link-ul de mai jos:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ULTIMELE ARTICOLE

Antreprenori care au reușit să valoreze cât o țară

Luna cadourilor a debutat cu o surpriză pentru telespectatorii emisiunii Business la Superlativ. Vorbim despre rubrica Afaceri Creative - cu Andra Raluca Tăutu, program...

Prevenirea și gestionarea bullying-ului

Prevenirea și gestionarea bullying-ului. Fenomenul „bullying” ia amploare în zilele noastre din ce în ce mai tare, dovadă că se întețesc programele de prevenire și...

Indecizia și starea de bine

Indecizia și starea de bine. Deși ea este asociată cu anxietatea și mai târziu depresia, se pare că unii cred că oamenii indeciși pot...

Triunghiul – elevi, profesori, părinți și inteligența emoțională

Triunghiul – elevi, profesori, părinți și inteligența emoțională Pentru creșterea inteligenței emoționale trebuie să se implice chiar elevii. Nu este suficient ca doar alții să...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]