joi, iulie 18, 2024
Acasă Editoriale Actualitate Maurer Panoramic - Cluj - în topul proiectelor de zgârie-nori din România!

Maurer Panoramic – Cluj – în topul proiectelor de zgârie-nori din România!

Din ce în ce mai mulți străini se arată interesați de Cluj Napoca, atât din punct de vedere istoric, cât și cultural sau datorită evenimentelor care adună anual sute de mii de turiști.

Mai multe manifestații și evenimente au fost organizate de-a lungul anului, inclusiv prima ediție a festivalului UNTOLD, care a pus orașul pe harta tineretului.

Fiind și al doilea centru universitar din țară, Clujul nu încetează să surprindă.

Cluj-Napoca este un oraș cu istorie care are foarte multe de oferit, atât din perspectiva afacerilor, cât și pentru un trai confortabil și plăcut.

Personal, am locuit o vreme în Cluj și m-am îndrăgostit de acest oraș cosmopolit.

Clujul nu este denumit „Inima Transilvania” datorită poziției sale geografice, ci pentru rolul în dezvoltarea istorică și economică a regiunii.

În secolul 18 și începutul secolului 19, când Transilvania făcea parte din Imperiul Austro-Ungar, Clujul era capitala provinciei imperiului, un titlu neoficial pe care orașul în deține și în ziua de azi.

În anul 2015, Cluj a fost Capitala Europeană a Tineretului.

Orașul este în continuă ascensiune, fiind un important centru educațional și medical, precum și un hub de afaceri și divertisment.

Din acest motiv se află și într-o continuă dezvoltare din punct de vedere imobiliar.

Maurer Panoramic – prezent în topul proiectelor de zgârie-nori din România

          

Maurer Panoramic este un proiect spectaculos, care crește în inima Clujului!

Clădirea va avea o arhitectură impresionantă și va fi cea mai înaltă construcție din zonă.
Maurer Panoramic va deveni un punct de reper pentru comunitate și un motiv de mândrie pentru proprietari.

Proiectul a fost conceput astfel încât să ofere un grad sporit de confort, în conformitate cu cele mai exigente standarde, astfel ca facilitățile moderne și finisajele premium vor defini un nou standard de viață pentru tine.

Maurer Panoramic se va înălța în mijlocul unei zone foarte dinamice a Clujului, aproape de inima orașului, dar ferit de agitația marilor artere de circulație.

Proiectul crește la o aruncătură de băț de centrul istoric, într-o zonă care devine din ce în ce mai modernă, datorită noilor proiecte de reabilitare.

Astfel, în Piața Abator nr. 1 din Cluj-Napoca, te vei bucura de proximitatea spațiilor verzi. La Maurer Panoramic, vei avea în apropiere marile clădiri de birouri, universitățile, instituțiile publice.

N-ai cum să te plictisești, fiindcă te vei afla la o distanță confortabilă de locurile unde se trăiește din plin viața efervescentă a Clujului și unde se organizează evenimentele care dau culoare orașului.

De aceea, nu vei pierde timp prețios în trafic, fiindcă vei fi aproape de tot ceea ce contează.
La Maurer Panoramic, trăiești viața la înălțime!

Proiectul va schimba fața orașului, iar aceasta nu este doar o figură de stil

DCIM101MEDIADJI_0031.JPG

Maurer Panoramic va fi cea mai înaltă clădire din zona centrală, oferind o panoramă magnifică asupra orașului. Pe înălțime, clădirea va fi impresionantă: 74 de metri, 21 de etaje, care vor găzdui peste 300 de apartamente de lux, în cele două aripi de clădire; spații comerciale – la parter; spații de birouri – la mezanin; 5 niveluri de parcări subterane.

Fațada ventilată, finisajele din sticlă și elementele decorative iluminate vor pune în evidență această clădire spectaculoasă. Pentru siguranța ta, clădirea va beneficia de: zonă de recepție, sistem de prevenire și stingere a incendiilor și videointerfon.

Datorită dotărilor moderne din clădirea Maurer Panoramic, vei ști că proprietatea ta este în siguranță, în orice moment.

Proiectul Maurer Panoramic se adresează tinerilor de succes și investitorilor inspirați

Achiziția de apartamente, spații comerciale și spații de birou oferă stabilitate financiară, pe termen lung. De aceea, îți oferim oportunități de neratat. O investiție imobiliară la Maurer Panoramic este o decizie inspirată, cu beneficii sigure.

Cluj-Napoca este în continuă ascensiune și, de aceea, acest proiect premium, situat într-o zonă centrală a orașului, oferă siguranța și recuperarea rapidă a investiției.

Succesul companiei Maurer Imobiliare rezidă în urmarea valorilor în care credem: profesionalism, calitate, încredere, respect, unitate și viziune.

„Ceea ce îmi oferă mie satisfacție deplină, etalonul după care măsor succesul este viața din spatele acestor clădiri – poveștile și zâmbetele de mulțumire de pe fețele clienților noștri”. SIMON MAURER – Fondator Maurer Imobiliare

ULTIMELE ARTICOLE

Pacea – un obiectiv tot mai greu de atins

Într-o lume marcată de conflicte, inegalități și tensiuni crescânde, pacea pare un obiectiv tot mai greu de atins. Cu toate acestea, figura emblematică a...

17 iulie – Ziua Internațională a Justiției

Ziua Internațională a Justiției, celebrată pe 17 iulie, este o ocazie importantă pentru a recunoaște și promova principiile de justiție, echitate și drepturile omului...

Importanța educației emoționale în școli

Educația emoțională, adesea denumită și inteligență emoțională, se referă la capacitatea de a recunoaște, înțelege și gestiona propriile emoții și de a recunoaște și...

Nu e niciodată prea târziu să înveți ceva nou

Învățarea este un proces continuu care nu ar trebui să se oprească niciodată, indiferent de vârstă. Fie că e vorba de dezvoltarea unor noi...