8.5 C
București
sâmbătă, 10 decembrie 2022

ASOCIATIA MAURER FOR YOU / PENTRU TINE

Despre noi: MAURER FOR YOU/PENTRU TINE este o asociație non-profit al cărei scop este de a promova educația și valorile creștine prin orice mijloc de comunicare. La programele organizației poate participa orice persoană, indiferent de confesiunea si apartenența religioasă.
Obiectivul este promovarea valorilor precum respectul, responsabilitatea, autocontrolul si cumpătarea, onestitatea și integritatea, bunătatea și compasiunea, mulțumirea și recunoștința, răbdarea și perseverența, pacea, loialitatea și angajamentul.

Misiune: organizarea de întruniri, dezbateri, prelegeri, consfătuiri, organizarea unor manifestări artistice, organizarea taberelor de tineret, organizarea de programe radio, programe de televiziune, acțiuni pe orice alte canale de comunicare social media, întrajutorarea persoanelor aflate în dificultate, susținerea financiară a persoanelor cu probleme de sănătate pentru accesul la tratamente medicale și terapii complementare, activități educaționale, recreative și sportive, tabere și excursii tematice.

Implică-te și tu! Dacă dorești să ni te alături poți direcționa 3,5% din impozitul pe venit în calitate de persoană fizică sau 20% din impozitul pe profit sau pe venit dacă ești persoană juridică. De asemenea este disponibilă opțiunea de donație direct în contul pus la dispoziție: RO90 RNCB 0053 1702 2739 0001.

Pentru detalii suplimentare sau dacă doriți să fiți voluntari, nu ezitați să ne scrieți pe adresa de mail office@maurerforyou.ro.

[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]