miercuri, iulie 17, 2024
Acasă Emisiuni Alături de tine Matematică de nota 10

Matematică de nota 10

Matematica este dificil de înțeles pentru mai mult de jumătate dintre elevi. Dar oare există ingredientul de 10 în ceea ce privește învățarea matematicii? Care este secretul? Cât de important este un profesor bine pregătit pe partea pedagogică pentru a-i face pe copii să înțeleagă informația oferită, dar și care sunt secretele unei matematici de nota 10?

 

Octavian Ghețu– coach, trainer & fondator http://mastertraining.ro a descoperit secretul, căci în 2021, cinci din șase elevi pregătiți de către el pentru Evaluarea Națională de Matematică au obținut nota 10.

Sursa Google

 

Prin intermediul unei platformei, acesta ajută sute de elevi să se pregătească pentru examenul de matematică din clasa a 8-a și, mai mult, în fiecare săptămână oferă și o lecție de viață, dezvoltare personală și maturizare.

Acesta a fost invitat în platoul A7TV, în emisiunea ”Alături de tine”, prezentată de Alina Ilioi-Mureșan, pentru a ne furniza informații inedite despre cum reușește și în ce constă programul de învățare!

 

 Platforma mastertraining.ro

 

“Mi-am dorit foarte mult să îi învăț pe copii ceea ce știu eu mai bine-matematică, dar într-un cadru mai accesibil din punct de vedere financiar!”, spune Octavian Ghețu.

 

Mai important este că, pe platformă sunt disponibile 14 zile de gratuitate, astfel elevii pot testa metodele de predare ale profesorului, mai apoi să decidă dacă vor să continue sau nu.

 

“Pe platformă sunt înscriși aproximativ 500 de elevi din toată țara. Nu dăm teste pe capitole, cum se întâmplă la școală, ci facem subiecte pentru evaluarea națională, astfel încât elevul să fie pregătit pe  subiectele de care are nevoie, până obțin nota 10!”, adaugă acesta.

 

Secretul unei matematici de nota 10

 

“Teoria este foarte importantă. Nu ai cum să iei 10 la examen, dacă nota din teorie e de 7.

În fiecare sâmbătă, pe platformă, dăm test din teorie, unde elevilor le este permis să dea de 5 ori, până obțin nota 10.

Aici este problema, deoarece, în școli, se predă foarte puțin teorie și se pune accentul pe practicitate, dar copilului nu i-au rămas întipărite anumite definiții, motiv pentru care, în momentul în care trece la capitolul următor, va uita ce a învățat anterior.

Nu există elev care nu înțelege matematica, există doar elev căruia nu îi place, sau nu a găsit profesorul potrivit, care să-i explice pe înțelesul lui”

 

(36) MESERII PENTRU VIITORUL CELOR TINERI/ INGREDIENTUL DE 10 ÎN MATEMATICĂ! – Alături de tine – YouTube

ULTIMELE ARTICOLE

Importanța educației emoționale în școli

Educația emoțională, adesea denumită și inteligență emoțională, se referă la capacitatea de a recunoaște, înțelege și gestiona propriile emoții și de a recunoaște și...

Nu e niciodată prea târziu să înveți ceva nou

Învățarea este un proces continuu care nu ar trebui să se oprească niciodată, indiferent de vârstă. Fie că e vorba de dezvoltarea unor noi...

Medicii neonatologi și importanța lor crucială în viața noastră

Medicii neonatologi joacă un rol esențial în îngrijirea celor mai vulnerabili pacienți: nou-născuții, în special cei prematuri sau cu probleme medicale complexe. Expertiza lor...

Cele mai importante versete din Biblie pe care să le memorezi

Selectarea celor mai importante versete din Biblie este subiectivă și poate varia în funcție de interpretare și context. Însă, iată câteva dintre versetele considerate...