8.5 C
București
marți, 13 aprilie 2021
Acasă Emisiuni Alături de tine MARIUS CHIRCA: „Peste 70% dintre cei care maltratează un animal pot să...

MARIUS CHIRCA: „Peste 70% dintre cei care maltratează un animal pot să o facă și asupra unui copil sau a unui bătrân”

Marius Chirca, președintele asociației Kola Kariola, o asociație de protecție a animalelor, a fost invitat, marți, în cadrul emisiunii Alături de tine, realizată și prezentată de Alina Ilioi Mureșan, unde a vorbit despre abandonul animalelor, obstacolele pe care le-a întâmpinat în încercarea de a salva cât mai multe dintre ele, dar și despre sentimentele sale pentru ființele necuvântătoare.

 

Sursa Facebook Kola Kariola

„De fiecare dată când vorbesc despre situația animalelor din România nu pot să mă încarc decât cu energie negativă, să mă întristez. Doar de la animăluțe mă încarc cu energie pozitivă”

Marius Chirca a declarat că a ajuns la concluzia că, de fapt, abandonul animalelor este încurajat în România, pentru că ar exista interese financiare la mijloc:

 

„Este evident că se înmulțesc necontrolat. Până în momentul de față, statul român nu a făcut niciun demers ca să combată această problemă majoră.

Considerăm că se dorește treaba asta pentru că doar prin sterilizare am fi reușit, pe termen mediu, să oprim această înmulțire necontrolată a câinilor, care evident că duce către abandon”

Întrebat de gazda emisiunii, Alina Ilioi Mureșan, care este părerea domniei sale despre poliția animalelor, acesta a răspuns că „a fost un proiect frumos care din păcate nu funcționează pentru că nu dă randament”

 

Sursa Kola Kariola

Asociația Kola Kariola, printr-o colaborare cu un cabinet veterinar, a sterilizat peste 2600 de animale.

Întrebat ce măsuri are în plan în perioada următoare, activistul a declarat că, împreună cu mai mulți tineri, a lucrat la două amendamente pentru a mări pedepsele celor care maltratează animalele, menționând că acest lucru este necesar deoarece „peste 70% dintre cei care maltratează un animal pot să o facă și asupra unui copil sau a unui bătrân”

Marius Chirca a mai declarat că a fost un „băiat rău”, dar că animalele l-au schimbat, iar acum câștigul asociației pe care o conduce este spiritual, nu material.

Acesta a punctat că nu poate fi bun cu toți oamenii, dar este bun cu toate animalele, care au făcut din el un om mai bun.

Pentru a afla care sunt proiectele asociației Kola Kariola, puteți viziona întreg conținutul discuției accesând linkul de mai jos:

 

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

A trăit 40 de zile doar cu apă!

Invitatul Alinei Ilioi Mureșan în platoul emisiunii ALĂTURI DE TINE, Vasile Nemeș propune o inovație în domeniul detoxifierii și al slăbitului: postul cu apă....

Când va începe anul școlar 2021-2022?

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a comunicat duminică, 11 aprilie, într-o postare pe Facebook, că anul școlar 2021 – 2022 va începe pe 13 septembrie....

Director general al OMS: „Pandemia este departe de a se încheia”

Confuzia, automulţumirea şi inconsecvența în combaterea COVID-19 fac ca pandemia să fie departe de a se încheia, deși ea ar putea fi pusă sub...

13 APRILIE ÎN ISTORIE

Pe 13 aprilie 1930 se năștea Sergiu Nicolaescu, regizor, scenarist, actor și, după 1989, politician român. Este de departe cel mai prolific și mai...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?