8.5 C
București
vineri, 1 iulie 2022
Acasă Emisiuni Mărioara Man Gheorghe, mama Elenei Gheorghe, nu a fost plăcută de soacră

Mărioara Man Gheorghe, mama Elenei Gheorghe, nu a fost plăcută de soacră

Mărioara Man Gheorghe, mama celebrei cântărețe Elena Gheorghe, este interpretă de muzică populară, dar și preoteasă. Aceasta este căsătorită de 36 de ani și are o căsnicie fericită cu preotul Gheorghe Gheorghe, însă lucrurile nu fost dintotdeuna liniștite în viața artistei.

 

Sursa avantaje

Deși soacra o plăcea ca interpretă de folclor, ca soție pentru fiul ei nu o considera potrivită, din cauza etniei. Soțul Mărioarei Man Gheorghe este de origine machedoneană, în timp ce artista este româncă.

Cei doi s-au căsătorit civil în ascuns, iar socrii mari nu au dorit să vină nici la ceremonia religioasă.

Despre acea perioadă, Mărioara își amintește: ”Tânără fiind, mă durea și plângeam mereu”

În timp, însă, farmecul cântăreței și dragostea pe care a purtat-o soțului ei, i-au cucerit și pe socrii și s-au împăcat.

Acum, Mărioara Man Gheorghe este fericita mama a 3 copii, o soție iubitoare și preoteasă devotată comunității din care face parte.

Despre atribuțiile pe care le are, în calitate de soție a preotului Gheorghe Gheorghe, aceasta a povestit, în exclusivitate, la FRESH ACCES:

”Mama îmi zicea când eram mică: da păi lasă cartea aia, că doar nu te-oi face preoteasă. Preoteasă m-am făcut că Dumnezeu, cred, că mi-o rânduit și îmi și place rolul asta.

Știu ce am de făcut. Trebuie să știi să dai exemplu în sat, oamenii când vin la biserică să îi primești, să îi omenești, să cânți la strană, să fii ajutorul preotului.”

Paștele îl va petrece alături de cei 3 copii, de nepoți și soț, dar își amintește cu drag și de perioada Paștelui din copilărie.

”La noi în Ardeal luam o găletușă și oamenii ne dădeau ouă, cozonaci și ne primeau cu atâta dragoste.”

Sourcea7tv
Articolul precedent2 MAI ÎN ISTORIE
Articolul următor3 MAI ÎN ISTORIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

Ministrul Mediului: Interzicerea motoarelor clasice în România ar distruge industria auto

România se află printre țările care s-au opus propunerii de a se interzice vânzarea mașinilor cu motoare clasice noi și cere un răgaz sau...

Câciu: ”Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă este una dintre priorităţi”

Ministrul Finanțelor a declarat că toate cele patru jaloane şi ţinte asumate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), pentru primul semestru din...

A sosit primul cod roșu de caniculă din această vară!

Prima lună de vară aproape s-a încheiat însă căldura nu este nici pe departe la final. Deși au mai fost și perioade în care...

De ce să alegi un laptop sh și care sunt cele mai întâlnite mituri despre acest produs

Există persoane care ezită sa facă o achizitie atunci când văd o ofertă la un laptop second hand, chiar dacă este vorba de un...