8.5 C
București
miercuri, 28 iulie 2021
Acasă Emisiuni Mărioara Man Gheorghe, mama Elenei Gheorghe, nu a fost plăcută de soacră

Mărioara Man Gheorghe, mama Elenei Gheorghe, nu a fost plăcută de soacră

Mărioara Man Gheorghe, mama celebrei cântărețe Elena Gheorghe, este interpretă de muzică populară, dar și preoteasă. Aceasta este căsătorită de 36 de ani și are o căsnicie fericită cu preotul Gheorghe Gheorghe, însă lucrurile nu fost dintotdeuna liniștite în viața artistei.

 

Sursa avantaje

Deși soacra o plăcea ca interpretă de folclor, ca soție pentru fiul ei nu o considera potrivită, din cauza etniei. Soțul Mărioarei Man Gheorghe este de origine machedoneană, în timp ce artista este româncă.

Cei doi s-au căsătorit civil în ascuns, iar socrii mari nu au dorit să vină nici la ceremonia religioasă.

Despre acea perioadă, Mărioara își amintește: ”Tânără fiind, mă durea și plângeam mereu”

În timp, însă, farmecul cântăreței și dragostea pe care a purtat-o soțului ei, i-au cucerit și pe socrii și s-au împăcat.

Acum, Mărioara Man Gheorghe este fericita mama a 3 copii, o soție iubitoare și preoteasă devotată comunității din care face parte.

Despre atribuțiile pe care le are, în calitate de soție a preotului Gheorghe Gheorghe, aceasta a povestit, în exclusivitate, la FRESH ACCES:

”Mama îmi zicea când eram mică: da păi lasă cartea aia, că doar nu te-oi face preoteasă. Preoteasă m-am făcut că Dumnezeu, cred, că mi-o rânduit și îmi și place rolul asta.

Știu ce am de făcut. Trebuie să știi să dai exemplu în sat, oamenii când vin la biserică să îi primești, să îi omenești, să cânți la strană, să fii ajutorul preotului.”

Paștele îl va petrece alături de cei 3 copii, de nepoți și soț, dar își amintește cu drag și de perioada Paștelui din copilărie.

”La noi în Ardeal luam o găletușă și oamenii ne dădeau ouă, cozonaci și ne primeau cu atâta dragoste.”

Sourcea7tv
Articolul precedent2 MAI ÎN ISTORIE
Articolul următor3 MAI ÎN ISTORIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

Adrian Secu, studentul care a ținut piept autorităților din România, învingător în instanță!

Adrian Secu, un tânăr în vârstă de 26 de ani, licențiat în inginerie electrică și știința calculatoarelor, student în anul II la Drept, a...

Au nevoie antreprenorii de coaching?

Începutul unui business este un pas important pentru orice antreprenor și o provocare continuă pe parcursul dezvoltării lui și a afacerii lui. Există, însă,...

28 IULIE ÎN ISTORIE

Ziua mondială de luptă împotriva hepatitei, inițiată de Alianța Mondială pentru Hepatită, în 2008, este marcată, în fiecare an, la 28 iulie.   Scopul acestei zile...

Bomba care aruncă în aer pandemia!

Începând cu anul viitor, CDC renunță la metoda de diagnosticare RT-PCR a noului coronavirus și recomandă laboratoarelor și centrelor de testare să se utilizeze...

COMENTARII RECENTE

Daniel Pop on 1 IULIE ÎN ISTORIE
Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?