8.5 C
București
luni, 27 iunie 2022
Acasă Editoriale Actualitate Mario de Mezzo: ”Drulă este ministru-rangă prin declarațiile pe care le face”

Mario de Mezzo: ”Drulă este ministru-rangă prin declarațiile pe care le face”

Așa zisa coaliție de drepta dintre PNL și USR alături de UDMR s-a destrămat încet, dar sigur, iar lucrul acesta se reflectă în declarațiile și acuzațiile pe care și le aduc foștii parteneri de guvernare, din ce în ce mai acide. Cătălin Drulă, fost ministru al Transporturilor și actual președinte al USR, este, din nou, în centrul atenției.

 

„Ce poate produce guvernarea militaro-socialistă? După explozia prețurilor, acum ne bagă creșteri de taxe și impozit progresiv.

Nici gând să scadă cheltuielile statului. Să elimine pensiile speciale cu supermajoritatea lor.

Să înceteze să tot creeze instituții și sinecuri. Să ducă pe profit companiile de stat”, a transmis Cătălin Drulă.

În emisiunea ”La Zi” cu Flori Stoian, invitații Mario de Mezzo, vicepreședinte PNL Sector 5 și Cristian Ichim, deputat USR, au comentat reacțiile partidului USR față de deciziile PNL-PSD de la guvernare.

”Drulă iese în continuare să facă afirmații. Drulă este ministru rangă. Și în continuare este rangă prin declarațiile pe care le face. Adică este o rangă și atât. O bâtă.

Doar lovește în declarațiile pe care le face. Omul nu înțelege politică de niciun fel. Dar nu ne miră, că și Barna a fost la fel, și Cioloș a fost la fel. La fel a fost și Vlad Voiculescu.

Deci nu ne miră stilul. Este stilul rangă în comunicarea USR. Așa că nu mă miră această abordare. Domnul Orban este unul dintre cei mai buni comunicatori politici.

Dar a fost alegerea dumnealui să se retragă”, a declarat Mario de Mezzo, vicepreședinte PNL Sector 5.

Discuția spumoasă dintre cei doi invitați a continuat pe tema plecării din PNL a lui Ludovic Orban.

“Orban și-a dat seama că nu mai are ce căuta în acest USL. Ieri am vorbit ultima dată cu domnul Orban.” a declarat reprezentantul USR.

Mario de Mezzo a profitat de ocazie să îl acuze pe Dacian Cioloș că încearcă să își construiască un partid din care să facă parte și fostul prim-ministru Ludovic Orban:

“Oooo, deci sunt adevărate zvonurile că Cioloș își face partid. E interesant ce ne spune domnul deputat”, a continuat De Mezzo.

 

Pentru a viziona întreaga emisiune, dă click aici:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

Sfaturi de îngrijire a grădinii pe timpul verii

Vara este perioada preferată a anului pentru mulți dintre noi, invocând amintiri de zile relaxante la plajă, aspersoare pe peluze uscate și momente de...

Dormitul pe pernă sau fără pernă? Cum este mai bine pentru sănătatea ta?

Un somn calitativ ne influențează fiecare aspect al vieții. Prin urmare, este foarte important să înțelegem ce efecte benefice are somnul asupra stării de...

3 sfaturi utile pentru prevenirea urgențelor stomatologice

Sănătatea orală trebuie să reprezinte o prioritate pentru persoanele de toate vârstele, însă mulți amână controlul stomatologic de rutină și intervențiile minore din diverse...

Președintele ANAF a vorbit despre evaziunea fiscală și controlul masiv ce urmează

Inspectorii ANAF vor verifica în principal veniturile a 561.000 de mii de români, respectiv cheltuielile acestora și achizițiile de mașini, apartamente, ori case.   Lucian Heiuș,...