8.5 C
București
vineri, 1 iulie 2022
Acasă Editoriale Familie Manuela Hărăbor: ”Dumnezeu nu lasă pe nimeni de izbeliște!”

Manuela Hărăbor: ”Dumnezeu nu lasă pe nimeni de izbeliște!”

Deveniți nostalgici atunci când vă amintiți de filmele ”Veronica” și ”Veronica se întoarce”? Actrița Manuela Hărăbor a fost invitata lui Cornel Dărvășan în platoul emisiunii ”Știrea cea bună”.

 

Foto Horia Bodeanu

 

Actrița a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “Ion Luca Caragiale” din București. A debutat la vârsta de 4 ani în filmul “Veronica” și a devenit cunoscută pentru rolul Siminei din filmul “Pădureanca” regizat de Nicolae Mărgineanu.

 

ÎN VIAȚĂ TREBUIE SĂ ALEGEM, NU NE PUTEM URCA ÎN TOATE TRENURILE!

Ediția din 25 februarie ne-a oferit ocazia de a o cunoaște mai bine pe Manuela Hărăbor. Am aflat cum gândește aceasta și care este perspectiva ei asupra situației actorilor în pandemie, despre stilul de viață al actorilor, dar și despre copilărie și lecțiile învățate pe parcursul vieții.

Actrița ne încurajează să rămânem plini de speranță. ”Spaima este inoculată prin orice canal de media. Frica este boala cea mai crâncenă”, declară aceasta.

”Noi ne-am născut organic, ori viața noastră trebuie parcursă organic. Trebuie să lăsăm lucrurile să curgă, totul trebuie să fie natural!”

Foto Horia Budeanu

Invitata și-a exprimat nemulțumirea cu privire la atitudinea guvernului față de închiderea teatrelor – care au fost redeschise în septembrie pentru un timp foarte scurt.

”Un spectacol se pregătește. Actoria este un exercițiu al repetiției” , ne-a declarat Manuela Hărăbor. Ea nu s-a rezumat doar la actori, ci a conchis că artiștilor, în general, li s-a răpit, în perioada aceasta de criză, șansa de a se exprima.

”În pandemie, artiștilor li s-a luat un al optulea simț pe care ei îl foloseau zilnic”

 

VIAȚA LA MÂNA A DOUA NU EXISTĂ!

În cea de-a doua parte a emisiunii, actorul, scriitorul și trainerul, Cătălin Dupu ne-a vorbit despre cartea sa intitulată ”La bine și la greu”.

Autorul declară că el scrie inclusiv pentru tineri. Un pasaj din cartea sa ne amintește că ”viața este o dramă îmbrăcată în lumină”.

Cătălin Dupu consideră că schimbarea pornește din interior. ”De aceea este nevoie de o astfel de emisiune, de o astfel de televiziune și de astfel de cărți. Pentru a le transmite oamenilor că este necesară o schimbare. Dacă nu mai avem inimă, nu mai avem nimic!”

Cătălin Dupu, care a urmărit alături de noi momentul Manuelei Hărăbor, a reflectat asupra spuselor ei.

”Vă așteptați dumneavoastră ca o actriță de talia dumneaei să vorbească așa despre Dumnezeu? Nu. Dumneavoastră da, dar alții nu se așteptau. Foarte frumos! Există astfel de oameni și trebuie să fie promovați”

În această ediție aveți ocazia să aflați mai multe detalii despre Cătălin Dupu și, de asemenea, puteți descoperi cine este cu adevărat Manuela Hărăbor, accesând video-ul următor:

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

Ministrul Mediului: Interzicerea motoarelor clasice în România ar distruge industria auto

România se află printre țările care s-au opus propunerii de a se interzice vânzarea mașinilor cu motoare clasice noi și cere un răgaz sau...

Câciu: ”Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă este una dintre priorităţi”

Ministrul Finanțelor a declarat că toate cele patru jaloane şi ţinte asumate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), pentru primul semestru din...

A sosit primul cod roșu de caniculă din această vară!

Prima lună de vară aproape s-a încheiat însă căldura nu este nici pe departe la final. Deși au mai fost și perioade în care...

De ce să alegi un laptop sh și care sunt cele mai întâlnite mituri despre acest produs

Există persoane care ezită sa facă o achizitie atunci când văd o ofertă la un laptop second hand, chiar dacă este vorba de un...