sâmbătă, aprilie 20, 2024
Acasă Emisiuni Spune-mi CUM! Mamă, iubitul tau a profitat de mine!

Mamă, iubitul tau a profitat de mine!

Bianca s-a născut într-o familie cu un tată extrem de gelos. Împreună cu fratele ei, erau martori la scene de violență asupra mamei lor, greu de descris. Până când au decis să  plece! Seara plecării lor i-a rămas adânc întipărită în minte.

”Era cu o seară înainte de Paște. Atunci a fost o ceartă foarte mare între părinți. Tata a venit acasă beat, s-au certat, iar după s-a ajuns la amenințări. Mama l-a încuiat afară, la cerința mea și a fratelui meu pentru că ne era frică de el, să nu îi facă rău mamei. A fost încuiat afara, el s-a enervat și a adus drujba. A început să taie în perete. Am fost foarte speriați și i-am cerut mamei să plecăm de acolo, să mergem la bunica. În timpul acela el  a început să o amenințe pe mama că aduce furca. Să bage furca în ea. Sau toporul ca să o taie, să o dea la căței.”

O nouă viață pentru Bianca 

Au scăpat cu greu din acel calvar și pentru ani de zile nu și-au mai vorbit. Cu timpul, mama și-a găsit pe alcineva. Ajunși în Marea Britanie, a crezut că va avea parte de o viață mai liniștita. Partenerul mamei părea să fie un om gun, grijuliu și liniștit. Ce a urmat, ar putea fi scenariul unui film. Când s-a mutat cu mama și cu noul iubit, a ajuns să îi audă certându-se pe motiv că se iubitul mamei se simțea sufocat de prezența fetei.

Tragedia care i-a marcat viața 

Într-o zi am rămas acasă doar cu el (n.r. tatăl vitreg). De obicei ne uitam împreună la televizor, la filme. Și deodată s-a apropiat de mine și a început  să mă sărute. Pe buze. Cum făcea cu mama. Nu mi-am dat seama daca e ok sau nu. Eram un copil. Aveam 12-13 ani. Am crezut că era ceva normal. După care a început să mă atingă în părți intime. Și mi-am dat seama că nu e ok, când el mi-a zis să nu îi zic lui mama, să țin secret.

Chestia s-a întâmplat de mai multe ori. Chiar și când era mama acasă. Spre exemplu când mama era la duș, rămâneam doar eu cu el și profita de mine, de moment. Îmi spunea că mă iubește. După a început să îmi explice cum și-a început el viața sexuala.”

A tăcut pentru 2-3 ani. De frică să nu se întâmple ceva și mai rău. În tot acest timp, în fața iubitei, omul se comporta normal, punând chiar presiune ca Bianca să îi spună ”tata”. De rușine și frică, ca un strigăt de ajutor, Bianca început să se automutileze, să se zgârie pe mâini, a luat și pastille și a ajuns inclusiv la spital. ”Mă simțeam singură.” a spus aceasta.

A spus adevărul psihologului de la școală, care a sunat protecția copilului. Autoritățile au plasat-oe pe Bianca în plasament. Când a aflat și mama povestea, nu a crezut-o. A dat vina pe ea și pe tatăl biologic că ar fi complotat împotriva fericirii ei cu iubitul ei. A manipulat-o pe fetița de 16 ani  să se întoarcă înapoi acasă și să își retragă plângerea. Asta pentru ca, câteva luni mai târziu să o lase pe Bianca, în depresie, în Anglia și să se mute cu iubitul, soțul ei de acum, în România.

Bianca acum este pe drumul spre vindecare

Astăzi, una din profesoarele din liceu împreună cu soțul au ales să îi oferă dragostea și au adoptat-o, iar acum sunt alături de ea și o ajută să se vindece. Ce s-a întamplat cu relația cu tatăl biologic poți afla din interviul dat la A7tv pentru emisiunea ”Spune-mi cum!”

Poți urmări întregul interviu aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

Ce vrea Dumnezeu de la mine?

Dumnezeu este un izvor de iubire necondiționată, iertare și speranță. Prin relația cu El,  oamenii găsesc confort în momentele de greutate, găsesc direcție morală...

Postul, între credință și dietă

Postul Paștelui este unul dintre cele mai mari posturi, dar și cel mai aspru din punct de vedere alimentar pentru ca stim ca postul...

A. Zăgrean, fost președinte CCR, trage un semnal de alarmă cu privire la alegeri

Augustin Zăgrean, fost președinte al Curții Constituționale a României, trage un semnal de alarmă cu privire la alegerile de anul acesta. Data alegerilor a...

Transformă încăpățânarea în perseverență

Transformarea încăpățânării în perseverență poate fi o provocare, dar este posibilă prin adoptarea unor strategii și practici eficiente. Incapatanarea poate duce la obstacole în...