8.5 C
București
marți, 25 ianuarie 2022
Acasă Emisiuni Alături de tine Magda Băcanu: ”În jurul vârstei de 40 de ani m-am descoperit ca...

Magda Băcanu: ”În jurul vârstei de 40 de ani m-am descoperit ca femeie”

Magda Băcanu, antreprenor și influencer, a fost invitata emisiunii ”Alături de tine”, în cadrul căreia ne-a vorbit despre feminitatea la orice vârstă.

 

Magda Băcanu este licențiată la Universitatea din București, secțiunea geografie-turism și, de aproape 20 de ani este manager de restaurant. Pe lângă acest lucru, fiind o fire energică, a intrat și în antreprenoriat.

Feminitatea este o stare. Ne putem naște cu ea sau o putem dobândi în timp. Fiecare femeie trebuie să inspire oamenii și să fie mereu ea însăși.

Această trăsătură pornește din interiorul nostru, atunci când suntem fericiți și împăcați cu noi înșine. Aceasta se dezvoltă în funcție de vârstă.

La 20 ani nu putem să trăim la fel ca la 30. Să te iubești ca femeie nu înseamnă nici egoism, nici narcisism. Pentru ca ceilalți să te iubească, mai întâi trebuie să te placi tu.

”Eu îndemn toate doamnele și domnișoarele să spună dimineața, în oglindă: Eu merit! Pentru că fiecare dintre noi merităm tot ce este frumos în jurul nostru”, a spus Magda.

Fiecare om trebuie să înțeleagă că este unic pe acest pământ, toți având un dar de la Dumnezeu. Libertatea umană este extraordinară pentru indivizi.

Feminitatea nu înseamnă neapărat frumusețea exterioară. Trebuie să ai un suflet bun, să gândești pozitiv, să ajuți persoanele din jurul tău și, astfel, frumusețea interioară o reflectă pe cea exterioară.

Feminitatea versus fericirea

Nu poți să fii feminină atunci când ești tristă sau când vorbești vulgar. Aceasta vine din delicatețe și din interiorul fiecăreia.

Un exercițiu recomandat este să vă imaginați că sunteți fericiți în acest moment (de ex, să vă imaginați că ați achiziționat o mașină) și să vă gândiți cum ați reacționa. Este important să vă gândiți la ceva ce vă face fericiți. Fiecărui om îi place un anumit lucru și se simte bine în felul lui.

În primul rând, trebuie să știți să vă bucurați de tot ce vă înconjoară. Mulțumirea sufletească vine din lucrurile mici pe care le faceți zi de zi.

De asemenea, sensibilitatea, bunul simț și calitatea umană sunt valori care au o însemnătate mult mai mare decât banii, casa sau mașina unui om.

Emisiunea integrală poate fi urmărită și pe canalul nostru de YouTube

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMELE ARTICOLE

S-a încheiat greva șoferilor STB!

Angajații Societății de Transport București (STB) au suspendat acțiunea de protest și au reluat activitatea după cinci zile în care transportul public din Capitală...

Adrian Cioroianu: În privința educației, România a făcut pași înapoi, chiar și față de comunism

Adrian Cioroianu, om politic, istoric și scriitor român, este de părere că România este încă un stat tânăr adolescent și că, din acest motiv...

Scurtmetraj românesc premiat la 5 festivaluri de film

Filmul ”În așteptare” este scris, produs și regizat de Sabina Lisievici. Bazat pe o poveste reală, filmul spune povestea de dragoste tulburătoare trăită de...

Proteste violente la Bruxelles!

Au fost violențe, duminică, la Bruxelles, la proteste față de restricțiile impuse pentru limitarea infectărilor cu SARS-CoV-2. Manifestanții s-au apropiat de sediile instituțiilor Uniunii...