duminică, februarie 25, 2024
Acasă Emisiuni Alături de tine Magda Băcanu: ”În jurul vârstei de 40 de ani m-am descoperit ca...

Magda Băcanu: ”În jurul vârstei de 40 de ani m-am descoperit ca femeie”

Magda Băcanu, antreprenor și influencer, a fost invitata emisiunii ”Alături de tine”, în cadrul căreia ne-a vorbit despre feminitatea la orice vârstă.

 

Magda Băcanu este licențiată la Universitatea din București, secțiunea geografie-turism și, de aproape 20 de ani este manager de restaurant. Pe lângă acest lucru, fiind o fire energică, a intrat și în antreprenoriat.

Feminitatea este o stare. Ne putem naște cu ea sau o putem dobândi în timp. Fiecare femeie trebuie să inspire oamenii și să fie mereu ea însăși.

Această trăsătură pornește din interiorul nostru, atunci când suntem fericiți și împăcați cu noi înșine. Aceasta se dezvoltă în funcție de vârstă.

La 20 ani nu putem să trăim la fel ca la 30. Să te iubești ca femeie nu înseamnă nici egoism, nici narcisism. Pentru ca ceilalți să te iubească, mai întâi trebuie să te placi tu.

”Eu îndemn toate doamnele și domnișoarele să spună dimineața, în oglindă: Eu merit! Pentru că fiecare dintre noi merităm tot ce este frumos în jurul nostru”, a spus Magda.

Fiecare om trebuie să înțeleagă că este unic pe acest pământ, toți având un dar de la Dumnezeu. Libertatea umană este extraordinară pentru indivizi.

Feminitatea nu înseamnă neapărat frumusețea exterioară. Trebuie să ai un suflet bun, să gândești pozitiv, să ajuți persoanele din jurul tău și, astfel, frumusețea interioară o reflectă pe cea exterioară.

Feminitatea versus fericirea

Nu poți să fii feminină atunci când ești tristă sau când vorbești vulgar. Aceasta vine din delicatețe și din interiorul fiecăreia.

Un exercițiu recomandat este să vă imaginați că sunteți fericiți în acest moment (de ex, să vă imaginați că ați achiziționat o mașină) și să vă gândiți cum ați reacționa. Este important să vă gândiți la ceva ce vă face fericiți. Fiecărui om îi place un anumit lucru și se simte bine în felul lui.

În primul rând, trebuie să știți să vă bucurați de tot ce vă înconjoară. Mulțumirea sufletească vine din lucrurile mici pe care le faceți zi de zi.

De asemenea, sensibilitatea, bunul simț și calitatea umană sunt valori care au o însemnătate mult mai mare decât banii, casa sau mașina unui om.

Emisiunea integrală poate fi urmărită și pe canalul nostru de YouTube

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Evită relațiile toxice

O relație de cuplu toxică este una în care există un model de comportament dăunător, abuziv sau manipulativ între parteneri. Aceasta poate include abuz...

Tehnici de îngrijire corectă a părului

Părul sănătos și strălucitor este un aspect important al cărții noastre de vizită și necesită o îngrijire adecvată pentru a rămâne în formă optimă. Mai...

Crestinii și atitunea pozitivă a vieții pe pământ

Crestinii și atitunea pozitivă a vieții pe pământ. Pentru mulți creștini, atitudinea pozitivă față de viața pe pământ este o parte integrantă a credinței...

Care sunt cele mai importante calități ale unui partener creștin?

Care sunt cele mai importante calități ale unui partener creștin? Calitățile unui partener creștin pot contribui la o relație sănătoasă și profundă, bazată pe...