8.5 C
București
vineri, 1 iulie 2022
Acasă Editoriale Actualitate Luna martie vine cu temperaturi normale sau peste cele normale

Luna martie vine cu temperaturi normale sau peste cele normale

În următoarele patru săptămâni, temperaturile vor fi normale sau se vor situa peste cele normale pentru această perioadă, în întreaga ţară, reiese din prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie pentru perioada 21 februarie – 21 martie.

 

• Săptămâna 21 – 28 februarie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile sudice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

• Săptămâna 28 februarie – 7 martie

Temperaturile medii se vor situa peste cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice şi în vestul şi nord-vestul extrem al ţării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice pentru acest interval. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice.

• Săptămâna 7 – 14 martie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile estice, iar în rest vor fi în general apropiate de mediile climatologice. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă în toate regiunile, dar cu posibilitatea unui uşor excedent în cele centrale.

• Săptămâna 14 – 21 martie

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, posibil uşor mai ridicate în regiunile estice.

Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi apropiate de mediile climatologice ale perioadei, în toată ţara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

Ministrul Mediului: Interzicerea motoarelor clasice în România ar distruge industria auto

România se află printre țările care s-au opus propunerii de a se interzice vânzarea mașinilor cu motoare clasice noi și cere un răgaz sau...

Câciu: ”Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă este una dintre priorităţi”

Ministrul Finanțelor a declarat că toate cele patru jaloane şi ţinte asumate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), pentru primul semestru din...

A sosit primul cod roșu de caniculă din această vară!

Prima lună de vară aproape s-a încheiat însă căldura nu este nici pe departe la final. Deși au mai fost și perioade în care...

De ce să alegi un laptop sh și care sunt cele mai întâlnite mituri despre acest produs

Există persoane care ezită sa facă o achizitie atunci când văd o ofertă la un laptop second hand, chiar dacă este vorba de un...