8.5 C
București
vineri, 21 ianuarie 2022
Acasă Emisiuni Alături de tine Lumea văzută prin ochii copiilor

Lumea văzută prin ochii copiilor

Patru tinere talente, Paula Both, Alexandra Mazăre, Raisa Andra Dinu și Anisia, fete care au câștigat nenumărate premii au fost prezente în platourile A7TV. Acestea ne-au vorbit despre proiectele și concursurile la care au participat, dar ne-au și cântat cum știu ele mai bine.

Cine spunea că noi nu avem copii înzestrați? În România găsim unii dintre cei mai talentați copii, din toate domeniile: muzică, modelling, teatru, arte marțiale, fotbal și multe altele.

Ne mândrim cu ei și ne mândrim, și mai mult, cu talentul lor.

Copiii din ziua de astăzi au abilități extraordinare de la o vârstă foarte fragedă și, susținuți de părinți, pe parcurs, devin niște mici vedete.

Paula Both, în vârstă de 14 ani, este pasionată de muzică, teatru și modelling. A participat la cel mai mare concurs de modelling pentru copii din Europa ”Little Miss and Mister World”, în cadrul căruia a obținut premiul al II – lea.

A mai participat la o mulțime de prezentări de modă din România și nu numai, dar a apărut și în filme de lung metraj.

Paula este prima și singura româncă ce a luat un casting pe Broadway.

”Îmi doresc să rămân copil pe viață. Frica mea cea mai mare este să cresc”, a precizat Paula.

Alexandra Mazăre (9 ani) a câștigat cel mai mare premiu, la categoria ei de vârstă, grand prix, la concursul ”Little Miss and Mister Galaxy”, din Dubai.

Cântă la pian de la vârsta de patru ani și este pasionată și de modelling. A câștigat foarte multe trofee prin participări la concursuri de pian.

”Părinții mei mă susțin și își doresc să fac ceea ce îmi place mie”, a menționat Alexandra.
”Când o să cresc, îmi doresc să devin o femeie de afaceri”, a mai spus Alexandra.

Raisa Andra Dinu, în vârstă de 13 ani, a câștigat foarte multe premii în modelling și la canto și a făcut parte și dintr-o trupă rock. Cântă în corul de copii din cadrul Operei Naționale București.

A participat la cel mai mare concurs Mondial ”World Championship of Performing Arts”, unde a susținut un moment artistic cu operă și rock. Cântă și dansează de la trei ani și realizează și voice overuri pentru reclame.

”Visul meu este să ajung pe Broadway”, a spus Raisa.

Anisia, în vârstă de numai 7 ani, a câștigat Grand Prix Best Talent la concursul ”Little Miss and Mister Galaxy”. În cadrul concursului, în timp ce a cântat, Anisia a făcut soroban.

Pasionată de muzică și matematică, fetița știe și 5 limbi străine: engleză, chineză, germane, rusă și franceză.

Emisiunea integrală o puteți urmări și pe canalul nostru de YouTube

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMELE ARTICOLE

Joe Biden promite să trimită mai multe trupe americane în România

În cadrul conferinței de presă susținute în ajunul marcării unui an de când a preluat mandatul prezidențial, președintele american Joe Biden a spus Statele Unite...

Nicușor Dan, despre greva șoferilor: Este o acțiune politică

Greva de la STB este o acțiune ilegală și foarte gravă care afectează foarte mulți bucureșteni, a declarat primarul general Nicușor Dan. El a...

Nicolae Ciucă, discuții cu ambasadoarea Franței la București, despre securitatea din Estul Europei

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a primit-o, marţi, la Palatul Victoria, pe ambasadoarea Republicii Franceze la Bucureşti, Laurence Auer. Întrevederea a avut loc în contextul exercitării...

Suntem țara în care alimentele de bază au devenit un lux?

În emisiunea Conectat by Ani Crețu, luni 17 ianuarie, avându-i ca invitați pe domnii Gabriel Ștefănescu, analist economic și Ilie Toma, deputat, șeful Comisiei...