miercuri, februarie 28, 2024
Acasă Emisiuni Alături de tine Lucian Colareza: ”Munca fără pasiune este drumul spre neîmplinire”

Lucian Colareza: ”Munca fără pasiune este drumul spre neîmplinire”

Artistul Lucian Colareza a fost prezent în platoul emisiunii ”Alături de tine”, unde ne-a povestit despre parcursul său profesional, dar și despre cele mai intime convingeri și credințe personale.

 

Lucian Colareza este un tânăr artist, din Constanța, care a participat la mai multe show-uri de talente din România. De asemenea, artistul participă la evenimente, are înregistrate câteva melodii și se bucura de succes și în mediul online.

”Lucian, tu ai o voce colosală, ești foarte talentat și trebuie să-ți mărturisesc că eu te știu de pe Internet, pentru că acum, eu având concert la Sala Palatului, trebuia adică să-l susțin anul acesta, am zis vreau anul acesta să îi dau ocazia unui om care cântă frumos, dar care nu e atât de cunoscut și am căutat pe Internet anumite voci să văd cu cine aș putea să cânt la Sala Palatului.

Culmea e că eu pe tine te-am ales! Ca să vezi cât de mică-i lumea. Tu erai pe listă să vii să cânți cu mine, nu am mai apucat că așa a fost să fie, dar ca să vezi cât de mică-i lumea, tu ai ajuns aici în fața mea, mi-ai cântat și m-ai convins încă o dată că ai fi fost alegerea perfectă și dacă vom reveni la normal, te asigur că te voi invita să cântăm împreună pentru că ai o voce minunată. Până atunci, ne vedem în etapa următoare cu patru de DA”, a spus Andra, în calitate de jurat, al unui show de talente.

Propunerea Andrei nu a putut decât să-l onoreze pe artist care a acceptat cu mândrie invitația vedetei de a cânta în duet cu ea pe scena de la Sala Palatului.

La 16 ani a mers singur să ia ore de canto. A absolvit Conservatorul, ramura Pedagogie Muzicală, în cadrul Universității din Constanța.

A învățat limba spaniolă de unul singur, pentru a putea să cânte muzică latino. A fost numit de Loredana Groza ”latino lover-ul perfect”.

Chiar dacă a avut și momente de dezamăgire față de oameni, a închis ochii și a mers mai departe.

”Sunt de părere că toți trebuie să avem credință indiferent de religie și, chiar dacă nu avem o legătură strânsă cu Dumnezeu, să știm că trebuie să fim oameni buni”, a spus Lucian.

În urmă cu trei ani, în Spania, un colaborator i-a propus să realizeze împreună o piesă pentru Eurovision. A fost de acord, a participat și a ajuns până în finala națională a concursului.

În cea mai recentă piesă lansată de Lucian, ”Que hubiera sido de mi” (Ce aș fi fost fără tine în viața mea), artistul vorbește despre povestea unei femei.

Puteți urmări emisiunea accesând link-ul de mai jos:

 

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Care sunt cele mai noi tendințe în materie de baterii de cadă?

În universul designului de baie contemporan, bateria de cadă nu mai este doar un element care oferă funcționalitate, ci și o piesă centrală ce...

Noptierele Smart pot fi integrate in orice dormitor? Care sunt stilurile de design cele mai potrivite?

În căutarea unei combinații perfecte între utilitatea tradițională și inovația tehnologică, noptierele Smart își fac tot mai mult loc în dormitoarele moderne. Aceste piese...

Ce poți vizita în România la început de primăvară? Iată recomandările O Zi Cât o Vacanță

Excursiile de o zi sunt calea prin care te poți relaxa și prin care poți explora frumusețea României, chiar și atunci când timpul este...

Știai aceste lucruri despre generatoarele electrice?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că trăim într-o epocă în care dependența de energie electrică este tot mai mare. Practic, toate...