8.5 C
București
luni, 18 octombrie 2021
Acasă Emisiuni Fresh Acces Liza Panait, un nou proiect: „Vrem să ne facem propria noastră linie...

Liza Panait, un nou proiect: „Vrem să ne facem propria noastră linie de genți”

Unul dintre cei mai longevivi designeri vestimentari autohtoni, Liza Panait, a fost invitată în emisiunea „Fresh Acces” unde a vorbit despre greutățile întâmpinate din cauza pandemiei, dar și despre noul proiect al cunoscutei creatoare de modă.

 

Deși foarte mulți angajatori și-au concediat angajații, pe timpul pandemiei, din cauze financiare, Liza Panait și-a păstrat toți oamenii, plătindu-le acestora salariile în fiecare lună, dintr-un supliment de credit bancar și din subvenția obținută de la stat.

„Am făcut un supliment la linia de credit și am dat salariile oamenilor. Am ținut toți angajații, pentru că m-am pus în situația lor și n-aș putea trăi fără bani. Am plătit salariile în fiecare lună, am luat subvenția de la stat care a fost un ajutor mic, dar a contat.”, ne-a declarat designerul.

În cei peste 31 de ani de existență a proiectului său, Liza Panait a îmbrăcat numeroase vedete, iar luna viitoare, pe covorul roșu de la Festivalul Internațional de Film de la Cannes, va fi reprezentată de actrița româncă, Rona Hartner.

„Chiar astăzi m-a sunat Rona Hartner să-i facem ceva pentru Cannes. (…) Sunt două variante: i-a plăcut foarte mult o rochie de la Regina Maria, de la spectacol, și încă una pe care nu vreau să i-o fac că are mai multe pe ideea asta. Nu știu, încă discutăm.”, a afirmat Liza Panait.

Cu zeci de prezentări și numeroase colecții vestimentare, creatoarea de modă a declarat, în platoul A7TV, că lucrează acum la următorul proiect: o linie proprie de genți.

„Mai facem un supliment de credit. Vrem să facem o linie de marochinărie, de genți. Noi avem, le lucrăm undeva, dar am vrea să ne facem propria noastră linie de genți. Facem calcule acum. Noi vrem să luam utilajele cele mai noi, nu second-hand.”, a mărturisit Liza Panait.

Emisiunea integrală poate fi urmărită și pe canalul nostru de YouTube, accesând următorul link:

Sourcea7tv

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMELE ARTICOLE

Raed Arafat – declarații de ultimă oră

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretarul de stat în MAI Raed Arafat, a afirmat, sâmbătă, că „trebuie oprit microfonul” celor care dezinformează şi...

Avertismentul medicilor, în plin val 4

În plin val 4, medicii fac o recomandare suplimentară celor care găsesc potrivit să folosească așa numitele tratamente „preventive” anti-covid. Apelul este clar: oamenii...

De ce nu a avenit PSD cu o propunere de premier?

Contextul crizei actuale a lăsat țara fără un premier în funcție, iar cel care a fost desemnat nu a reușit să reunească fosta coaliție....

17 OCTOMBRIE ÎN ISTORIE

Ziua internaţională pentru eradicarea sărăciei este marcată în fiecare an în data de 17 octombrie, potrivit Rezoluţiei 47/196 a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor...